Regisztrált már valaki erre az edzésmester diétára amit oldalt reklámoznak?
Regisztráltam. Néhány hasznos levelet kaptam, már majdnem elhittem, hogy ingyenes. A lényeg, hogy megrendelheted a videócsomagját, ami darabonként kb 15.000.-
Nem rendeltem, a levelek elmaradtak.
Üdv Anikó
Tőlem még nem kértek pénzt, még nem tartok ott
:-)
Amit eddig írtak, azok nagyrészt (90%) hasznos információk egy átlagembernek, így szinte mindenkinek, aki ide írogatja az eszement hülyeségeit kötelező (lenne) elolvasnia.
(az igaz, hogy fel is kéne fogni....)
Én csak kíváncsiságból regisztráltam, gondoltam megint jót röhögök a sok parasztvakítós baromságon, -de kellemesen csalódtam. Az elméleti része 100% -ban igaz (eddig) és bár nekem nincs rá szükségem, de biztos, hogy akinek kell, jobban megéri ezért fizetni, mint rubinrékás, norbis, parasztvakítós szemétért, vagy csodatablettákért.
Na neeee! Ti még hisztek a mesékben!!!
Ugyanolyan átverés mint a többi!!
Nehogy pénzt adjatok érte!
Tényleg hasznosak a levelek. És ingyenesek. Aki nem akar fizetni a további részéért, nem fog, és az addigiakkal is rendben el lehet indulni. Egyetértek itt pár hozzászólóval.
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!