Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire rosszul...

Tyttöö kérdése:

Miért vagyok ennyire rosszul miután ettem?

Figyelt kérdés

Nem kezdem részletezni az étkezésemet (csak nagyvonalakban): napi ötszöri, max. 100 g ch, max. 1400 kcal.

Általában reggeli és tízórai után nincs semmi gond, de ebéd után annyira elkezd a szívem dobogni, meg fájni a fejem, hogy olyan érzetem van, hogy kijön az agyam a fülemen. Ez az érzés eltart míg este el nem alszom.

Érdekes, míg jóval több ch-t ettem nem volt ilyen gond. Mit csinálok vajon rosszul? Most az lenne a baj, hogy ennyi szénhidrátot eszek csak? Na de kérdem akkor, hogy hogyan fogok fogyni? (van miből)

2014. máj. 23. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Konkrétan mit eszel?

A szénhidrát az én szempontomból bőven elégnek látszik, ennyitől akkor se volt kutya bajom, amikor még elég közel volt a durván szénhidrátosabb régi étrendem. De bizonyára van, akinek sokkal több kell, mint nekem. Bár én meg a kalóriamennyiségedtől lennék zombi...

Drasztikusan változtattál? Lehet, hogy fokozatosabban kéne s ha nem megy, ne erőltesd azt az irányt. Sokféleképpen lehet fogyni. De lehet, hogy elhagytál valami fontosat, nem tudhatom.

2014. máj. 23. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:

kenyér, cukor, köret nincs

nagyjából a zöldségekből "merítem" a szénhidrátot. mikor elkezdetem tudatosabban étkezni nem volt semmi baj, de a napokban betyár rosszul vagyok, ma is még jó, hogy péntek van, rövidebb a munkanap, így korábban értem haza, le kellett, hogy pihenjek

ja lehet fontos dolog, évekig szedtem béta blokkolót. na ha így marad, megyek az orvoshoz....

2014. máj. 23. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A tüneteid alapján a vérnyomásoddal lehet gond, el kéne menned orvoshoz. Könnyen lehet, hogy valamilyen ételféleség okozza a bajt, érzékeny vagy rá.
2014. máj. 23. 20:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Étkezésenként 100 vagy összesen egy nap alatt? Első esetben rengeteg, második esetben nagyon kevés. Ha a cukorbetegek ch diétáját vesszük, azt a zöldséget, aminek ch tartalma 5 alatt van, nem kell számolni. Kb. 160 g ch diétát kéne tartani, aztán meglátod, hogy alakul.
2014. máj. 23. 23:11
 5/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

lehet emelek a szénhidrát mennyiségen akkor egy keveset és meglátom mi lesz.

a vérnyomásomat mértem. megfelelő értékű volt, leszámítva a pulzust, ami magasabb, bár ez mindig is így volt

szép napot nektek! :)

2014. máj. 24. 06:34
 6/6 A kérdező kommentje:

elmentem a háziorvoshoz. szednem kell ismét a béta blokkolót, azóta nincs is semmilyen gond étkezések után.

gondoltam leírom, hátha valaki ugyanilyen cipőben fog járni.

2014. jún. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!