Miért vagyok ennyire rosszul miután ettem?
Nem kezdem részletezni az étkezésemet (csak nagyvonalakban): napi ötszöri, max. 100 g ch, max. 1400 kcal.
Általában reggeli és tízórai után nincs semmi gond, de ebéd után annyira elkezd a szívem dobogni, meg fájni a fejem, hogy olyan érzetem van, hogy kijön az agyam a fülemen. Ez az érzés eltart míg este el nem alszom.
Érdekes, míg jóval több ch-t ettem nem volt ilyen gond. Mit csinálok vajon rosszul? Most az lenne a baj, hogy ennyi szénhidrátot eszek csak? Na de kérdem akkor, hogy hogyan fogok fogyni? (van miből)
Konkrétan mit eszel?
A szénhidrát az én szempontomból bőven elégnek látszik, ennyitől akkor se volt kutya bajom, amikor még elég közel volt a durván szénhidrátosabb régi étrendem. De bizonyára van, akinek sokkal több kell, mint nekem. Bár én meg a kalóriamennyiségedtől lennék zombi...
Drasztikusan változtattál? Lehet, hogy fokozatosabban kéne s ha nem megy, ne erőltesd azt az irányt. Sokféleképpen lehet fogyni. De lehet, hogy elhagytál valami fontosat, nem tudhatom.
kenyér, cukor, köret nincs
nagyjából a zöldségekből "merítem" a szénhidrátot. mikor elkezdetem tudatosabban étkezni nem volt semmi baj, de a napokban betyár rosszul vagyok, ma is még jó, hogy péntek van, rövidebb a munkanap, így korábban értem haza, le kellett, hogy pihenjek
ja lehet fontos dolog, évekig szedtem béta blokkolót. na ha így marad, megyek az orvoshoz....
köszönöm a válaszokat!
lehet emelek a szénhidrát mennyiségen akkor egy keveset és meglátom mi lesz.
a vérnyomásomat mértem. megfelelő értékű volt, leszámítva a pulzust, ami magasabb, bár ez mindig is így volt
szép napot nektek! :)
elmentem a háziorvoshoz. szednem kell ismét a béta blokkolót, azóta nincs is semmilyen gond étkezések után.
gondoltam leírom, hátha valaki ugyanilyen cipőben fog járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!