Milyen fogyókúra lenne nekem a legjobb?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok de sajnos kövér mit ajánlotok h fogyjak le? Étrendeket kérek? Vagy tanácsokat nem baj ha kemény, csak használjon!!!!!!2008. júl. 29. 13:58
1/2 anonim válasza:
Milyen magas vagy és hány kg? Sportolsz, mozogsz rendszeresen? Dietetikusként nem javaslok fogyókúrát csak vált életmódot, mert még fejlődésben van a szerverezted. S ha most drasztikusan fogyózni kezdesz felborulhat minden, Pl ha még nem mensizel akár az is el maradhat évekig, vagy összekuszálódhat a ciklusod. stb..
2/2 anonim válasza:
Én is kövér voltam, és egyik nyáron nagyon sokat fogytam, úgy,hogy nem is csináltam semmit.Lehet, hogy veled is így lesz.Ne fogyózz, ebben a korban nagyon nem ajánlott, még növésben vagy!Inkább sportolj!Vigyázz az étrendedre, ne egyél zsíros ételeket, mindenből teljes kiőrlésűt, de a szénhidrátokat ne vidd túlzásba!Hat után semmiképp ne egyél, igyál nagyon sok vizet, zöld teát.Menj el futni, konditerembe, tornázz otthon minden nap!Anyukádat megkérhetnéd, hogy ne főzzön zsíros ételeket, váltson inkább egészséges életmódra(ha eddig nem volt az), vegyen sok gyümölcsöt.Ne egyél túl sok édességet, sőt ha nem muszáj egyáltalán ne.Ha egyedül nem megy kérj segítséget, pl egy barátnődtől, csináljátok együtt!Menjetek el együtt futni, tornázzatok együtt!Sok szerencsét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!