Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Erre a problémára mi lehet a...

Erre a problémára mi lehet a megoldás?

Figyelt kérdés

Fogyókúrázom, esténként 4 km-t futok. Általában 16 óra magasságában, utánna már nem is igazán eszem. Néha nem vagyok éhes, máskor viszont rámtör az éhség érzete.

Ti hogyan oldjátok meg, hogy elmúljon a gyakran inkább kényszer az evésre. Olyankor úgy érzem, ennék valamit, nem kell hozzá éhesnek lennem, csak a vágy.

Viszont eldöntöttem, hogy egészségesebb leszek. Hetek óta sportolok, futok, és mellőzöm az eddigi hülyeségeimet (cola, esti chipsz, esti evések).

Javaslatok?

2009. dec. 29. 19:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Pont most nyitott vki 1 új kérdést ugyan ebben a témában. Miért kérdezed meg ugyan azt amikor ott van? Oda is leírtam a magam sztoriját 19:13 vagyok. Olvasgass ott.
2009. dec. 29. 19:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Viszont a kajára meg csak ennyi: álld meg, meg lehet elhiheted. Hogyha pedig megállod akkor összemegy a gyomrod és nem is leszel éhes, én ezt tapasztaltam. Max ha nagyon nem birod akkor ehetsz virslit vagy szárnyas felvágottakat, sonkákat.
2009. dec. 29. 19:20
 3/9 anonim ***** válasza:
"fogyókúrázom" itt van a hiba!!!! Nem fogyókúrázni kell, hanem megtanulni táplálkozni!!! Mit, mikor, hogyan szabad. Ha ezt valaki tudja, akkor sosem koplal, sosem éhezik, és nincs semmi baja... 16 óra után nem enni? Baromság... Megvan, hogy mit lehet. Tanulj, nézz utána, képezd magad..
2009. dec. 29. 21:16
 4/9 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom, de ahány ember, annyi válasz, és ahány oldal, annyi mese.

Valaki azt írja, ezt tegyem, ha azt mondom azt teszem, a másik lehülyéz.

Valaki végre segíthetne, aki ért hozzá, vagy tapasztalatból beszél.

2009. dec. 29. 21:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Melyik az a másik topic?
2009. dec. 29. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem beváltak a diófélék(mogyoró,mandula,dió),meg a sárgarépa.Laktató és nem hízlal.
2009. dec. 30. 11:38
 7/9 A kérdező kommentje:

A sárgarépa jó ötlet. Én is szoktam, de én nyersen, mert imádom.

A dió stb rossz ötlet. Nagyon sok mogyorót ettem, mert imádom, de nem szabad, mert nagyon pattanásos leszek. Azzal így is vannak gondjaim, nem akarom fokozni.

És a baj az, ha néha eszek mogyit, akkor egyre jobban kívánom. Ha pl fél évente 1-2 alkalommal, akkor nem is hiányolom.

2009. dec. 30. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor maradj a répánál.Tudod én hogy ettem? Megpucoltam,zöldségpucolóval szeleteltem,így olyan volt mindha chipset ennék.Nagyon guszta.
2009. dec. 30. 13:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Hm. Én pont azt imádom benne, hogy lerágcsálom a közepéig, aztán a közepét külön elrágcsálom. "kisnyuszik" :D

Van esetleg még valami ötleted? Ritkábban ugyan, de még karalábét szoktam, viszont az csak zsengén jó, ilyenkor már nem szeretem.

2009. dec. 30. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!