Fogyókúra alatt mennyi ruhát vásároltok?
Figyelt kérdés
mert ha pl eddig 42-es méretetek volt, és 40-es lett, de tudjátok, hogy 38-ig meg sem álltok, akkor mennyi 40-est vesztek? olcsóbbat, vagy ugyanolyan árban, mintha sokáig kéne?2014. máj. 22. 19:14
1/1 anonim válasza:
Nem veszek ruhát, max. olyat, aminél mindegy. Pólóban, pulóverben szeretem a lezsert. A nadrágjaimat pedig beszűkíti a párom anyja (jó, nem lesz annyira elegáns, mint egy eleve rám illő, de jó nekem az, amúgy folyamatosan szerez teljesen jó nadrágokat nekem, roppant hálás vagyok, mert a nadrágvásárlást roppantul utálom). Drágább, márkásabb nadrágot nem veszek (amúgyis van egy csomó nadrágom, olyan is, ami még sosem jött rám :D amikor azt fel tudom húzni, elmondhatom, elértem célomat, azt hiszem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!