Mit gondoltok,33cm vádli/47cm comb, vastag?
Nem! sőt, vékony vagy! Én 45 kilósan 49cm-es körfogatú combbal rendelkeztem.....
Anorexiás vagy?
egyáltalán nem vagyok anorexiás,ilyen az alkatom.
szerintem a 47cm és 49cm között nem nagy a különbség,én meg 49kg vagyok :)
én 170 centi vagyok,és 3 cm-rel nagyobb a combom és a vádlim is..és szerintem eléggé vastag :S
akkora lábakat szeretnék,mint a tiéd *.*
én meg 175 cm vok.62 kg.
mindig is nagynak tartottam a combjaimat.olyan 50 cm körül vannak.a vádlimmal nincs semmi bajom.az olyan 34 cm.
de azért ez nyilván attól is függ h mennyi az izom rjta.azt azért a fiuk is észreveszik hha a strandon mész h remeg a lábadon a cucc vagy pedig megfeszül.nekem izmosak a lábaim,(spinning,futás) és még sose volt rájuk panasz.:p
szóval sztem semmiképpen sem nagyok a méreteid.amugy meg ha nem vagy megeléedve velük akkor a könnyű esti torna is nagyon hamar meglátszik rajtuk.ajánlom béres alexandrát.:)
KÖszönöm a válaszokat.
énis 175cm vagyok csaképpen 49-50 között mozgok :)amúgy mostanában kedztem el edzeni rájuk ,és reggelente jógázom :)
találtam egy jó "nyújtó" tornát : [link]
mit szóltok hozzá ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!