Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vádliból hogyan tudnék fogyni?

Vádliból hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
169 cm,52-54 kg vagyok,de a vádlimból szeretnék lefogyni,mert ahogy felveszem a török gatyát,sokkal nagyobbnak lácccik..!! hogyan tudnék onnan fogyni? 14/L
2009. dec. 26. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nadrágtípus sokaknak nem áll jól, pl. nekem se, mert apró vagyok, 151cm magassággal, és egy deka túlsúlyom nincs. Hordj olyan nadrágot, ami jól áll, nem hinném, hogy pont vádliból fogyni fogsz.
2009. dec. 26. 12:37
 2/3 anonim válasza:
Kifejezetten vádliból nem tudsz fogyni...esetleg izmosodni...vannak erre megfelelő gyakorlatok..:)
2009. dec. 26. 13:20
 3/3 anonim ***** válasza:
A vádlidat javarészt két csont és a lábszár izmai építik fel. A zsírmennyisége gyakorlatilag megegyezik a szubkután zsírréteggel, ezért nincs miből eredményesen fogyni.
2009. dec. 26. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!