Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy egy 73kg-s...

Lehetséges, hogy egy 73kg-s 181centis 18 éves fiú kövér legyen? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Mert én annak érzem magam, a 10kg-val nehezebb, velem egy magas haverom ránézésre normál alkatú és én nála 10kg-val könnyebb vagyok, mégis szélesnek, kövérnek érzem magam sokszor. Fél év alatt fogytam 30kg-t és lehetséges, hogy ennyire megszoktam azt az érzést, hogy kövér vagyok?
2009. dec. 24. 11:13
 1/4 anonim válasza:
100%
Hát, alkatilag mindig lehetsz egy kicsit pufi, úgy értem, ez az egész alakod kérdése, de szerintem egy kicsit megszoktad a kövérséget, mert ezzel az aránnyal egyáltalán nem számítasz annak! Szóval nem, nem vagy kövér.
2009. dec. 24. 11:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Az adatokból ítélve nem lehetsz kövér. Persze alkati kérdés minden, de akkor is max. egy kis mozgással alakíthatsz magadon, hogy izmosabb, fiúsabb legyél. :)

Viszonylag rövid idő alatt fogytál sokat, gratulálok a sikeredhez. A tudatodban viszont még lehet, hogy a régi képed jelenik meg magadról, ezért látod még mindig kövérnek magad. Ne másokhoz mérd magad! Vegyél elő egy régi képet magadról, és egy nemrég készítetett, és ott szemmel látható lesz a különbség. :) Hidd el a jó dolgokhoz is hozzá lehet szokni, nemcsak a rosszakhoz, de ehhez is idő kell. :)

2009. dec. 24. 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
testképzavar?! kizárt h kövér legyél, a tesóm veled egy magas, 75kiló, teljesen rendben van. kövér biztosan nem vagy, ezer százalék. nem látod a saját tested reálisan, ne akarj tovább fogyni, inkább erősíts, edz. az sosem árt.
2009. dec. 24. 15:05
 4/4 anonim válasza:

kövér nem vagy, max nem vagy elég izmos, gyurj 1 kicsit, vagy sportolj valamit rendszeresen, fogynod tuti nem kell.

a haverod viszont szerintem kövér, vagy nagyon izmos, de én a kövérre tippelnék..

szerintem is fotozzd le magad és hasonlitsd a régi képeidhez.

2009. dec. 24. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!