Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hizok? MI AZ OKA?

Miért hizok? MI AZ OKA?

Figyelt kérdés

egy honapja tornázom mindennap szinte,de csak otthon. fenék,láb,has. azt hittem fogyni fogok,de az ellenkezöje történik. Epp hogy hizok. már 4-5 kg plusszba van. nem ertem.Atalakulast látom, feszesebb a borom,de valamiért hizok. valakivel volt ilyen

SOS !!! :(

2014. ápr. 23. 10:41
 1/4 anonim ***** válasza:

Egyrészt a mozgástól fejlődnek az izmaid, az izom pedig nehezebb, mint a zsír.

Másrészt az étkezésed milyen? Miket eszel mellette?

2014. ápr. 23. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:
reggel csak gyumolcsot , citromos vizet,delre rendes ebed,es este megint gyumolcs. meg a norbi updateba veszek itt ott kajakat amit igy napkozbe merek enni.
2014. ápr. 23. 10:59
 3/4 Andizsuzsi ***** válasza:

"Egyrészt a mozgástól fejlődnek az izmaid"

Kizárt dolog, hogy 1 hónap alatt otthoni tornával 4-5 kg izmot tud fejleszteni, ha így lenne, a testépítők sorbaállnának az ajtóban.

Rossz az étkezésed. Legalábbis gondolom. A norbis cuccok nagy kalap semmit sem érnek, felesleges kalóriabevitel. Egyél tisztességes reggelit megfelelő mennyiségű zsírral, hogy jól lakjál, és ne kelljen töltelék kajákat enned, és ne egyél gyümölcsöt este. Viszont egyél húst, tojást, zöldséget.

2014. ápr. 23. 11:11
 4/4 A kérdező kommentje:
annyi elonye van a tornazasnak,hogy jobb a kondim,tobbet birok tornazni,mint amivel kezdtem,es izomlazam sincs. de mas eredmenye semmi.
2014. ápr. 23. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!