Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Többi lennt

Miért nem fogyok? Többi lennt

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 172 centi, és 100 +/- 2 kg vagyok. 16 éves koromban kezdtem el hízni, mindenféle ok nélkül. Ugyanannyit úsztam, benne voltam a kosár és a kézilabda csapatban, ennek megfelelően az étrendem is egy nyúlra hasoníltott, sőt még most is arra hasonlít, mégis hízok. Volt egy komolyabb kórházi látogatásom, akkor két hétig infúzión kaptam a rántott husit, mikor az orvosnak beszámoltam a rettenetes ok nélküli hízásomról kijelentette, hogy ezután maximum azzal lesz gondom, hogy túl sovány vagyok... hát nem azzal lett, mire hazaértem 2 kilót híztam. Kipróbáltam az internet összes diétáját, de csak annyit értem el vele, hogy elájultam párszor sportolás közben a kevés kalóriától.

Mi történik velem?

2009. dec. 22. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Figyi menj el orvoshoz megint,lehet ,h pejzsmirigy betegség!:S,de ha kell még egykis segítség írj privit:)
2009. dec. 22. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
sokat segítene ha mondjuk leírnád hogy mikor mit eszel, és mikor és mennyit sportolsz.
2009. dec. 22. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Hormonvizsgálat, pajzsmirigyvizsgálat!
2009. dec. 22. 21:23
 4/8 A kérdező kommentje:
reggel fél óra futás (legtöbbször busz után :D), délután egy-két óra vagy úszás, kosárlabd, foci, kézilabda. amihez éppen kedvem van, de nem sok olyan nap van, amikor ne mennék ki. most éppen megint megpróbáltam egy zsírégető diétát, szóval úgy eszek, 7-8 kg fogyást ígér egy hét után, szóval most bizakodok csendben :) az orvost pedig jó lenne beiktatni, mert elszorul a szívem ha a régi mezemre nézek :D
2009. dec. 22. 22:32
 5/8 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy vizsgálat!!!

És írd már le, hogy mit eszel...

2009. dec. 23. 12:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy valami nem stimmel. Orvoshoz, természetgyógyászhoz menj el.
2009. dec. 23. 12:29
 7/8 anonim ***** válasza:
71%
Nha. Akkor medikusként a következőt javaslom: háziorvos, beutalót kikéred teljes endokrinológiai laborra, beleértve a vese- és májfunkciót is. A szavaidból erőteljesen az jött le, hogy kb. olyan gyakran jársz orvoshoz, mint náci a zsinagógába. Amit viszont ne csinálj: orvosi felügyelet nélküli diéta, ugyanis ha hipotiroid vagy, komoly következményei is lehetnek.
2009. dec. 24. 00:11
 8/8 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak:

[link]

és igen, körülbelül olyan gyakran járok. ha már nemtudom mozgatni a végtagjaimat talán elmegyek :)

2009. dec. 27. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!