Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mi a legjobb...

Szerintetek mi a legjobb Fogyókúra a dundiknak?

Figyelt kérdés
:)
2009. dec. 21. 16:47
 1/10 anonim ***** válasza:
kevesebb kaja, és rendszeres mozgás.
2009. dec. 21. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
sok kaja, fürge kocogás.
2009. dec. 21. 17:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Napi többszöri,normális étkezés,kissé csökkentett adagokkal,és sok sok RENDSZERES testmozgás.Szerintem eleinte az úszás kevésbé megterhelő az izületek számára,később fokozatosan jöhet a futás/kocogás.És még annyi,hogy ha nem muszáj egy megállóra ne szállj fel a buszra!
2009. dec. 21. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
És rengeteg folyadék.
2009. dec. 21. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha van kutyád akkor vidd el sétálni naponta 3x mindig kicsit messzebb aztán próbálj kevesebbet enni ha teheted menj kondi terembe ott a teremfelügyelő segít általában volt sportolók vannak akik értenek az izmokhoz.Talán a norbi aerobik is jó.

Én ezeket csináltam és bejött.

Sok kitartást kívánok!

2009. dec. 21. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
mindennapi torna!kenyer, teszta cukor es zsir vegleges elhagyasa...a kenyeret felcserelheted teljes...mondom teljes kiorlesu kenyerre!es gyumolcsot csak mertekkel...az nem igaz hogy annyit ehetsz belole amennyit tudsz!
2009. dec. 22. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Szénhidrátszegény diéta és napi rendszerességű, minimum 1 óra mozgás.

Ja, meg akaraterő, hogy ne zabáld ki a hűtőt két nap után.

2009. dec. 24. 00:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszike a bunkó és aranyos válaszokat :D 1. igen van kutyum el is szoktam vinni csak mivel pici, ezert szegeny nagyon fäzik ebbe a nagy hidegbe szal messzire nem mehetek el vele, de rendszeresen järok ki vele, szeretek sétälni :)
2009. dec. 24. 10:03
 9/10 A kérdező kommentje:
2. nem szoktam felszällni a buszra 1 meg ällora amikor tehetem setälok mint az elöbb emlitettem szeretek setälni :) es mivel videki vagyok 26 kmtert pestig nem fogok setälni :D
2009. dec. 24. 10:04
 10/10 A kérdező kommentje:
3. Igen sajna az akarat erövel van egy kis baj :D de sajnos az utobbi napjaim eleg stresszesek szal csoda ha nem felejtek el enni :D de ez az élet mod se vmi egeszseges :) most több nem jut az eszembe, csak meg annyi h köszike a välaszokat mindenkinek,:) és nagyon boldog bekes karäcsonyt a csalädotoknak es nektek :)
2009. dec. 24. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!