Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, működhet?

Mit gondoltok, működhet?

Figyelt kérdés
Szerintetek, ha alapvetően minden nap tartom a szigorú diétát, ami napi 5-szöri étkezés, szénhidrátszegényen (no kenyér, kevés gyümi ink. zöldség, összesen 1-1 kanál cukor a 2 kávéba) napi 1500 kcal bevitellel és mellé 1 óra ellipszisjáró (kardió 540 kcal-t éget egy óra alatt) + 20 perc insanity (ez olyan 200 kcalt éget) akkor, ha minden héten tartok egy csalós napot, amikor ugyanúgy edzem, de azt eszem, amit akarok (csoki, sült krumpli akármi) akkor az nagyban lassítja a fogyást? Van itt valaki, aki hasonlóképpen fogyott? Ha igen, mennyit? Nálam 13 kiló a cél perpill. Köszönöm a válaszokat előre is!
2014. ápr. 12. 13:37
 1/6 anonim válasza:
Szia. En 14evesen 110 kg voltam, megdobbento de ez az igazsag. Ma mar "csak" 83 kg vagyok (171cm). Belefogtam a fogyokuraba tobbszoris ; biciklizem hullahoppoztam, futottam setaltam rengeteget, lepcsoztem , emellett koplaltam a vegere fogytam 4het alatt 10kgot. De bekellett latnom hogy a koplalas rament a tanulmanyi eredmenyemre , nem tudtam koncentralni faradekony voltam. De ratalaltam a www.kaloriabazis.hu ra. Ez segitett rajtam. Regisztralsz beirod a korod nemed sulyod magassagod. Kiadja hogy mennyi a szukseges kalotiabeviteled(egyenreszabottan). Es betudod irni hogy mibol mennyit ettel es kiadja hogy hany kaloriat tartalmaz. Beirhatod hogy mit sportoltal es hogy mennyi idot es kiadja hogy hany kaloriat egettel el es hogy ezekhez kepest mennyit ehetsz meg hogy a celod (betudod irni hogy mennyi ido alatt mennyit akarsz fogyni) megvalositasahoz adott nap mennyit ehetsz meg. Remelem tudtam segiteni. 17L (bocsi a helyesirasert telefonrol irtam )
2014. ápr. 12. 14:12
 2/6 anonim ***** válasza:

Heti 1 csaló étkezés rendben van (az is számolva), de egy egész nap nem fér bele. Jelentősen visszaveti a fogyást.

Cukor helyett ajánlatosabb lenne édesítőt használni.

2014. ápr. 12. 15:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Gondolod? :( Ahj. Kár... Egyébként, van itthon édesítő csak az előző fogyókúrámnál, annyira sokat ettem belőle, hogy most már szabályosan rosszul vagyok tőle... :/ Ezért iszom inkább kevés cukorral.
2014. ápr. 12. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és az elsőnek köszönöm a tippet! Látogatni fogom az oldalt! :) Egyébként nem lóg a bőröd?
2014. ápr. 12. 15:47
 5/6 anonim válasza:
Elso vagyok. Nem log a borom szerencsere.. fiatal voltam/vagyok es ebben a korban meg rugalmas es tettem erte hogy ne logjon :)) meg mindig nem vagyok megelegedve a sulyommal meg 15kg ot leszeretnek adni, pedig sokan azt mondjak amikor megkerdezik hogy hany kilo vagyok ,hogy egyaltalan nem latszik rajtam, ugye mindenkin mashogy mutatkoznak a husiparnak :)) amugy szerintem siman meg tudod csinalni es soksoksok sikert kivanok !!! :)))
2014. ápr. 12. 18:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Húú, akkor nagyon szerencsés vagy :))) Gratulálok egyébként! És köszönöm a jókívánságokat!! Remélem, menni fog :)
2014. ápr. 12. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!