Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lányok: van aki hízott szándék...

Lányok: van aki hízott szándékosan, hogy tetsszen a párjának? Szabadna ilyet tennem?

Figyelt kérdés

A barátom elejtett mejegyzéseiből és korábbi barátnőiről úgy látom, hogy szereti a teltebb alkatot. Gondolkozom, hogy megpróbálok felszedni pár kilót, hogy jobban tetsszek neki. Szerintetek hülyeség?

Tudom, hogy furán hangzik, de nem ugyanaz, mint amikor valaki fogyózik, hogy jobban tetsszen a pasijának? És azt annyian csinálják!

20/L

2014. ápr. 12. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Más miatt ne akarj hízni! főleg, hogy nem is egészséges. Ráadásul fiatal vagy, gondol egyet tovább lép és lehet, hogy pont a túlsúlyod miatt fogod rosszul érezni magad. Ha így nem tetszel neki eléggé, akkor nem is téged akar. Ne legyél buta!
2014. ápr. 12. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem pár kg belefér..olyan 5kb,max 10ha vékony vagy,és még arányos lennél,jól állna. Amíg nem szétfolysz hanem csini vagy addig rendben van. Sok fiú a kis pocakot szereti,ami még a normál/husis testalkat,de egyébként csinos. Szóval neked is szerencséd van a barátod mellett,mert nem kell pl lapos hasért szenvedned az

edzőteremben mindig.

Egy példa : ha pl 180cm vagy,akkor 70-75a husis,ha izmos is akkor még nagyon csinos,nőies.ugyanez 60kg-val már sovány,de 85+már kövér..

de pl egy 160/165cm lány 50-55kg val sovány 60_65-tel normál de még 70ig okés,ha husi.

Szóval 80felett már kövér inkább,ha nincs rajta izom,és nem magas.

2014. ápr. 12. 11:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Felejtsd el nyugodtan.

Ha a barátod egészséges értékrendű, akkor az egészséges testalkatú nőket szereti.

A hízás valahol egy fajta betegség (természetesen egészséges tartományon belül mozoghatsz, azzal nincs semmi probléma) de beteg ne legyél azért, hogy másnak jobban tettszél.

2014. ápr. 12. 11:38
 4/8 anonim válasza:
Azért csak egyszerűbb lenne ha látnánk is, hogy jelenleg mennyire vagy sovány.. ha eléggé, akkor pár kg csak elfér még, és egészségesebb is. :)
2014. ápr. 12. 11:51
 5/8 A kérdező kommentje:
képet nem szeretnék feltölteni, de 161 cm/56 kiló vagyok, maximum egy 5-6 kiló hízásra gondoltam
2014. ápr. 12. 12:01
 6/8 anonim válasza:

Hát, nem tudom. túlságosan magas nem vagy, ne vidd túlzásba. :)

De te érzed, látod.

2014. ápr. 12. 12:04
 7/8 anonim válasza:

FELEJTSD EL!

Már maga a kényszeres megfelelési vágy sem egészséges, főleg nem szándékosan hízni ha a súlyod normális.

Aki szeret valakit, azt úgy fogadja el, amilyen!

2014. ápr. 12. 12:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne zsírban akarj hízni. Akkor inkább izmot próbálj felszedni rendes súlyzós vagy saját testsúlyos edzéssel. (Nem Rubint Rékával, nézz át a Sport, mozgás kategóriába.)
2014. ápr. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!