57 cm kerületu comb vastagnak számít?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 18:23
11/16 anonim válasza:
#8! a matematikába akkor sincs olyan h körfogat, kerület van
hiába mondják az emberek, ugyan a máma-t is mondják de szótárba olyan szó/fogalom sincs
12/16 anonim válasza:
Nem jó a hasonlatod. Attól még, hogy nem matematikai kifejezés, HELYES a használata. És egyébként a "máma" szóé is az. ->
"Alszik a széken a kabát,
Szunnyadozik a szakadás.
Máma már nem hasad tovább,
Aludj el szépen, kis Balázs."
Megtalálod mindkettőt a szótárakban is.
13/16 anonim válasza:
nem jó hasonlat józsef attila
100 éve nem ez a helyesírási szótár volt érvényben...
14/16 anonim válasza:
Nekem 65 centis és inkább kicsinek érzem, zsír nem sok van rajta, izom lehetne még több... 186 magas vagyok és férfi. Nőként lehetsz arányos 57 centis combbal, képpel könnyebb lenne megítélni. Ha egy nő husisabb, akkor szerintem inkább fenékben és combban legyen vastagabb és ne hasban!
15/16 anonim válasza:
"100 éve nem ez a helyesírási szótár volt érvényben..."
2014-et írunk, igaz? A jelenleg érvényes helyesírási szótár:
[link] - írd be mindkét szót és csodálkozz!
16/16 anonim válasza:
Én 173 cm vagyok, nagyjából 90-60-90 méretekkel, és 56 cm a combom körmérete... szerintem tök jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!