Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha egy hétig csak müzlit és...

Ha egy hétig csak müzlit és gabonapelyhet eszek akkor hízok?

Figyelt kérdés

Mellette persze ennék gyümölcsöt, tejterméket. Zöldséget bármennyit. Nem válogatnék mindenfélét ennék: saját készítésű, cukros bolti müzli, chokapic, stb.

Pesze ezt nem hosszú távon, csak támadt egy ilyen "brilliáns" ötletem, mert annyira szeretem a müzlit! :D

Sportolni szoktam, azzal nincs gond. Multivitamint szedek, és kálcium-magnézium pezsgőtablettát, L-karnitint. (Mert ráv vagyok kattanva. Az ilyen pezsgőtablettákra.)

Kérlek ne bántsatok!!

2009. dec. 19. 12:21
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
nem akarsz te is belépni a fogyis topikunkba? bocs az offért
2009. dec. 19. 12:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem hinném, hogy híznál, max. csak akkor ha eddig ettől kevesebb kaján éltél
2009. dec. 19. 12:38
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Sztem igen. Nem konkrétan amíg müzlit eszel, hanem utána, azért, mert akkor megint "normálisan" fogsz enni (tehát mindenfélét) Ez mindenféle ilyen diéta érvényes!

(tapasztalat is sajnos :D)

2009. dec. 19. 12:58
 4/9 anonim ***** válasza:

bocsánat: *diétára

elírtam :$

2009. dec. 19. 12:59
 5/9 anonim ***** válasza:
első válaszoló!én szivesen jövök,hol van?
2009. dec. 19. 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:

belinkelem ,ha nem értesz vmi akk írj:)

[link]

2009. dec. 19. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
ha tudsz mértéket tartani akkor nem, csak az a baj a müzlikkel, hogy etetik magukat, és nem elégszel meg 30-40 grammal étkezésenként, meghát az úgyis csak müzli... :) én legalábbis így vagyok velük, ezért kerülöm el messziről a bolti cukrosokat
2009. dec. 19. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
A müzli egyáltalán nem "lightos" kaja. Annyi kalória van benne mint a chipsben kb. Kezeletlen zab: 390kcal/100g chips: 430kcal/100g
2009. dec. 19. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Két hétig csak natur kukoricapelyhet ettem, és leadtam 5 kg-t. Hülyeség, de sürgős volt, sos. :) Utána persze visszajött, mikor normálisan ettem...
2009. dec. 20. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!