Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez ma sok volt? Szeretnék fogyni!

Ez ma sok volt? Szeretnék fogyni!

Figyelt kérdés
Reggelire ettem egy joghurtot,a suliban egy banánt ,ebédre tojáslevest és két szelet kenyeret sonkával( az ilyen toast kenyér 63,3 kcal egy darab) narancsot és egy almát.sétáltam 4x15 percet ,és 2 km-ert futottam ..így elérhetek valamit?
2009. dec. 17. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Nahátakkor:

egy pohár natúr joghurt 50 kcal

egy közepes banán 140 kcal

egy adag tojásleves kb. 150 kcal (attól függ, hogy csinálták, és mennyit ettél)

a 2 toastkenyér 127 kcal

2 szelet sonka (attól függően, hogy milyen, és milyen vastagok voltak a szeletek) 60 kcal

egy közepes narancs, durván 50 kcal

egy alma szintén kb. 50.

szóval durván számolva 627 kcalt ettél.

Ez kevés.

Én fogyóztam már 600 kcal-os étrenddel, 800 kcal-os étrenddel, fogytam is velük szépen, aztán úgy is visszaszedtem belőle az első rendesen evős hetemen, hogy hashajtóztam magam napi 2szer.

Azt javaslom, emeld a kalóriamennyiséget 1000 kcal-ra, azzal is fogyni fogsz, picit talán lassabban, de biztosabban, tartósabban és egészségesebben. (neten sok 1000-1200 kcal-os mintaétrendet találhatsz)

A mozgás viszont jó, biztos le tudsz fogyni így is, de érdemesebb okosan.

Sok sikert!

2009. dec. 17. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogyne:)

Nagyon jó!

2009. dec. 17. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Amőgy ez biztos,hogy több volt 600 kcal-nál...
2009. dec. 17. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Még hány ezerszer kell elmondanom, hogy ne akarj fogyókúrázni, mert nem vagy kövér, és a fejlődő szervezetnek szüksége van energiára, mert anélkül nem tud fejlődni, az iskolában se tudsz teljesíteni, mert a szellemi munkához is kell a szénhidrát. Azonkívül a hirtelen fogyás duplája jön vissza, mert a szervezet mgköveteli, ami neki jár.
2009. dec. 17. 22:39
 5/5 anonim ***** válasza:
barmit is csinalsz kedves kerdezo csinald eletre szoloan...ha most keveset eszel...meg sportolsz akkor egesz eletedbe csinald...es amit ettel a tegnapi nap az kevesnek tunik...foleg hogy meg szaladsz is!mondjuk hogy meg odatehetsz az etrendhez egy almat egy narancsot....de ha te ennyitol nem erzel ehseget akkor gratulalok...csak igy tovabb!:)
2009. dec. 18. 06:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!