Léböjtben a joghurt elfogadott?
A joghurt az tej, a szerkezete folyadék de ugye a koagulált fehérjék miatt géles szerkezetű, nagyobb viszkozitású folyadék.
A tej az egyik leginkább anabolikus (hízást, fejlődést segítő) táplálék, számunkra a tehén tej erősen gyulladásfokozó.
Hát ez olyan minthogy pl én tükrözés előtt tejfölbe mártott kenyérbelet ettem évek ezelőtt, jó azért már jobban bírom az éhezést.
Nem tudom. Szerintem léböjtbe nem fér bele a joghurt, csak a folyadék. ( Hiába folyik, attól még nem az. :D )
Ne lé-böjtözz, baromság. Ugye az a mese mögötte, hogy így kiürül a szervezeted a káros dolgoktól, megtisztul, blabla. Ha a bélcsatornákban állna, halmozódna a mocsok, mint egy lefolyócsőben, már rég halott lennél.
Fogyózni jó dolog, halat, csirkét, zöldséget, gyümölcsöket enni jó dolog, de csak folyadékot az értelmetlen önkínzás.
Barátnőm kipróbálta 3 nap erejéig. Soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!