Hogy lehetne olyan alakom, mint Kristen Stewartnak, az Alkonyat sztárjának?
Köszönöm sz utolsó kommentelő válaszát! :-) Végre vki, aki nem azt mondja, hogy tegyek le róla, mert úgysem lehetséges.
Nekem az a legnagyobb problémám, hogy ha az Interneten meglátok akár egy McDonald's-os képet, már indulok is nassolni, de mintha nem is én irányítanám magam. Plusz még az is hozzátartozik, hogy ha egy napig nem tornázok, akkor "márúgyismindegy" és akkor megint zabálni kezdek. Az Inetrnetről nem tudok fitness DVD-ket letölteni, pedig az egyikre nagypn nagy szükségem lenne: [link] . A 3. és a 4. részt nem engedi letölteni. Vki segítene?
szia. megnéztem a linket, én le tudtam tölteni. sztem csak túl sokan töltötték épp, és ezért nem engedte neked tölteni.
ha esetleg érdekel itt van neki a második része is. : *****
Jelszó: Kyara
de ha beregisztrálsz a www.pirateclub.hu -ra, akkor ott rengeteg fitnesz dvd-t találsz. (köztük azt is amit belinkeltél)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
ha tornázol javíthatsz az alakodon, de teljesen ugyanolyan nem biztos, hogy lehetsz, mert a genetikai adottságok nagyban meghatározzák a külső vonásaidat, pl. csontozat, váz..stb
Azért sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!