Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne olyan alakom,...

Hogy lehetne olyan alakom, mint Kristen Stewartnak, az Alkonyat sztárjának?

Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 00:29
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm sz utolsó kommentelő válaszát! :-) Végre vki, aki nem azt mondja, hogy tegyek le róla, mert úgysem lehetséges.

Nekem az a legnagyobb problémám, hogy ha az Interneten meglátok akár egy McDonald's-os képet, már indulok is nassolni, de mintha nem is én irányítanám magam. Plusz még az is hozzátartozik, hogy ha egy napig nem tornázok, akkor "márúgyismindegy" és akkor megint zabálni kezdek. Az Inetrnetről nem tudok fitness DVD-ket letölteni, pedig az egyikre nagypn nagy szükségem lenne: [link] . A 3. és a 4. részt nem engedi letölteni. Vki segítene?

2009. dec. 21. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
34%
Miert akarsz mas alakjat? Miert nem akarod azt hogy mas akarja a te alakod? es egy ferfi tenyleg nem szereti a fogpiszkalokat de a ducikat se!Inkabb legy atlagos minthogy barmi megjegyzest is tegyenek az alakodra...
2009. dec. 22. 10:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Ahogy így olvaslak, először az akaraterődet kéne erősíteni... amíg mekis kaján, meg édességen élsz, addig teljesen mindegy mennyit tornázol... Egy Big Mac-ben annyi kalória van, hogy egy órát kéne futnod, vagy kettőt tornáznod, hogy ledolgozd... És akkor ez csak egy db Bigmac...
2009. dec. 22. 11:39
 14/17 maundrel ***** válasza:

szia. megnéztem a linket, én le tudtam tölteni. sztem csak túl sokan töltötték épp, és ezért nem engedte neked tölteni.

ha esetleg érdekel itt van neki a második része is. : *****

Jelszó: Kyara

de ha beregisztrálsz a www.pirateclub.hu -ra, akkor ott rengeteg fitnesz dvd-t találsz. (köztük azt is amit belinkeltél)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. dec. 22. 11:41
 15/17 A kérdező kommentje:
Hol van az oldalon? Vki belinkelné, mert én sehol nem találom. :S:S:S:S
2009. dec. 22. 18:49
 16/17 anonim ***** válasza:

ha tornázol javíthatsz az alakodon, de teljesen ugyanolyan nem biztos, hogy lehetsz, mert a genetikai adottságok nagyban meghatározzák a külső vonásaidat, pl. csontozat, váz..stb

Azért sok sikert!

2009. dec. 22. 22:17
 17/17 maundrel ***** válasza:
először be kell regisztrálnod az oldalra, azután a keresőbe beírod hogy hogy "fitnesz", és már ki is dobott ezer-meg ezer féle dvd-t.
2009. dec. 23. 10:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!