Kb hány kilónak nézek ki a képen? Többnek, mint 100 kg?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy rengeteget kellene fogynom,próbálok,alakul,de csak a mérleg mutat változást,a testem nem. 162 cm vagyok. [link] 2014. febr. 21. 22:49
1/12 anonim válasza:
A testeden csak akkor látsz majd változást, ha legalább 20 kg-ot leadsz. Ekkora súlyfölöslegnél pár kg mínusz még nem látszik meg. Amúgy kb 90 kg-ra tippelnélek.
2/12 anonim válasza:
Dehogyis nezel ki tobbnek mint 100 kilo, szerintem olyan 80 korul lehetsz.
3/12 anonim válasza:
En magasabb vagyok nalad 10 cm-el es a legnagyobb sulyom 96 kilo volt, de vekonyabb voltam, mint te, ugyhogy szerintem 90-100 kozott lehetsz. Masfel ev alatt, ha kitarto vagy, le tudsz adni 40-45 kilot!
4/12 anonim válasza:
csak tudnam minek szedted fel a felesleget
5/12 anonim válasza:
kb. 92-93 kg. Elárulod, hogy ki tippelt jól?
6/12 A kérdező kommentje:
98-rol indultam,most 91 vagyok. Igazából mindig dagi voltam,aztán a f.gátlotol rámjött meg kb 20 kg,de eddig sosem sikerült 1 dekát sem fogyni. Főleg ùgy,hogy senki nem támogatott,mert a párom is azt mondta,hogy jó vagyok ùgy,ahogy vagyok,és enni is azt kell,amit anyu főz...
2014. febr. 22. 09:23
7/12 anonim válasza:
Nem nézel ki többnek mint 100 kiló. De mindegy is, rengeteg szénhidrátot ehetsz, vagy valamivel rendesen aláaknázod a hormonrendszeredet.. és ezen nyilvánvaló, hogy jó volna változtatni.
8/12 A kérdező kommentje:
Valoszinüleg változtattam rajta,különben nem ment volna le 1,5 honap alatt ez a 7 kilo. Remélem nyárig lemegy még kb 10-15,aztán utána a többi.
2014. febr. 22. 10:02
9/12 anonim válasza:
Én olyan 95-98-ra tippeltem.
De a lényeg, hogy már csinálod és odafigyelsz magadra. Csak így tovább! Ne hagyd abba!
10/12 anonim válasza:
Azt kell enni amit anyu főz? Megkérdezhetem hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!