2/7 anonim válasza:
Attól függ milyen fajta
A "Gouda" az jó zsíros
3/7 anonim válasza:
Olyat nézz, ami "csökkentett zsírtartalmú"
4/7 anonim válasza:
Ami nem annyira zsíros, az "Ementáli",
Trappista
5/7 anonim válasza:
Utolsó 3
Nálatok még divat a zsírszegény táplálkozás?
És ez nektek jó?
Szubjektív véleményre vagyok kíváncsi, mert azt mindenki tudja hogy a zsírszegény táplálkozás terjedése óta terjed az elhízás, a szív-érrendszeri betegségek, de még a daganatos betegségek gyakoriságát is simán összekapcsolhatjuk ezzel. De ti ezt hogy élitek meg?
6/7 anonim válasza:
Attól függ, mennyit eszel belőle :)
7/7 anonim válasza:
A lapkasajttal az a legkisebb probléma, hogy zsíros. A többsége színezékes, műanyag valami. Inkább egyél normális sajtot.
Amúgy én sem értem mi ez a zsírfóbia. Nem azt mondom, hogy egyél meg napi fél kiló disznózsírt, de ha eszel 1-2 szelet sajtot, semmi bajod nem lesz. Zsírra szüksége van a szervezetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!