Hogyan létezik az, hogy már lassan két hete diétázom és tornázom, és felszedek?
Figyelt kérdés
mármint diéta-diéta, de minden nap tornázom, és egyáltalán nemeszek édeset....és most mértem magam és 1 cm ráment fenékre, meg pocakra 2 cm. De a cici az ugyebár elsoként lement 1 cm, meg csípo 1 cm meg derék 1 cm :( Miért szedtem fel pocakra és fenékre? pedig még ehgyomorra is mértem magam :( a kg éhgyomorra szintén 1kg ment le.... Ez normális így?2014. febr. 20. 12:05
11/11 anonim válasza:
Hónapok múlva! Nekem pl. az első -10kg után látszódott, mások mondogatták már -5-6kg-nél is hogy "jaj de sokat fogytál" de a francokat, én nem láttam magamon. Most így - 20 kg-nél járva mondhatom azt h jaj tényleg látom hogy fogytam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!