1/11 anonim válasza:
100 minimum, bár nem tudom milyen magas lehet.
2/11 anonim válasza:
Ahoz tudni kéne, hogy hány centi. Én ahhoz tudok viszonyítani, hogy sajnos voltam már 80 kiló(már csak 60 vagyok) de akkor se voltam akkora, mint ő, pedig elég alacsony vagyok. Szóval szerintem 90-100 között mozog.
3/11 anonim válasza:
Szerintem 80 kg körül van de ez tènyleg magasságtól is függ 20 kg felesleg tuti van rajta ha nem több..
5/11 anonim válasza:
Úgy írtok róla, mintha egy tonnás elefánt lenne. Ennyi ésszel minek kell írogatni? 80-90 között lehet.
6/11 anonim válasza:
Tessék, igazam volt: itt 75 kg-t írnak, a képernyő 5 kiló pluszt tesz az emberekre, és azóta hízott valamennyit a villában. Tehát ha levesszük azt, amit a képernyő rátesz 80 körül van.
7/11 anonim válasza:
Nézd már meg könyörgöm azt a zuhanyzós képet. Az a csaj soha nem 75, de még 85 se, inkább a fölött....
8/11 anonim válasza:
Most mérték meg magukat, 96,2 kiló...Mondtam én. Aki erre azt mondja, hogy 80 kiló körül van, az nagyon el van tájolva a kilókat illetően..
9/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Ááááhh, dehogy 80 kiló, dagadt mint egy diusznó, 96 kg felett van. De már fogyott 1 kg-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!