Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gimi elején vékony voltam,...

Gimi elején vékony voltam, most meg dundi vagyok. Srácok, hol lenne az ideális súly szerintetek? (képek)

Figyelt kérdés

két évvel ezelőtt, 52 kilósan:

[link]

most, 69 kilósan:

[link]

Hogy hogyan híztam ennyit? Kollégista voltam, a szobatársaim is folyton nassoltak én meg gyenge vagyok... A dolgon az sem segített, hogy olyan barátom volt sokáig, aki örült neki, hogy hízom.

Most szeretnék visszafogyni, de azért nem 52 kilóra. Srácok véleményét várom főleg, szerintetek kb hány kiló lenne ideális a képek alapján?

2014. febr. 13. 08:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
162 cm-hez egy lánynak egyáltalán nem sok az 52 kg, annyira kéne visszafogynod. Ez lesz kb 1 év.
2014. febr. 13. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

162 cm-hez az 52 +/- 5 kg megfelelő.

62 kg felett orvosi értelemben túlsúlyos vagy, ami azt jelenti, hogy hosszú távon az egészségedet veszélyezteti a túlsúly.

2014. febr. 13. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:
65 felett túlsúlyos
2014. febr. 13. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!