Mit tegyek hogy ne égessen a sauna öv?
Figyelt kérdés
egy két helyen éget a sauna öv és piros maradt a bőröm szerintetek eltűnik? A hőfokot nem akarom lentebb venni mert a hasam közepénél meg nem éget...hallottam hogy van aki fóliával tekeri be magát...lehetséges hogy jobb lenne?2014. febr. 7. 16:18
1/7 anonim válasza:
Miért nem veszed le és dobod ki?
2/7 anonim válasza:
Lefogadom, hogy azt hiszed, ettől el fog tűnni a hasadon lévő felesleg. Sajnos ki kell ábrándítsalak, ugyanis ez óriásai baromság!
3/7 anonim válasza:
DOBD KI!!!
Mielött komoly égési sebeket (es megfelelö hegeket) szerzel, szabadulj meg töle.
ETTÖL fogyni nem lehet, viszont tönkreteszed vele a börödet.
4/7 anonim válasza:
Csak úgy szólók, hogy izzadástól NEM lehet fogyni. Ilyenkor csupán vizet veszít a szervezeted, hűti magát az izzadsággal. Ha futsz, akkor a mozgás miatt égetsz kalóriát és nem az izzadás miatt, az csak melléktermék.
5/7 anonim válasza:
Igen, el fog tűnni. Bár függ attól is mennyi égetted meg magad. Hideg vízzel borogasd. És az előttem lévőknek igaza van, csak magadat kínzod vele. Lehet, hogy fogsz észlelni mintha fogyást de hidd el,nem az lesz! És ezt tapasztalatból mondom!-Egyszer kaptam valakitől,és elhiheted nagyon hamar a kukába landolt.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát lehet igazatok lessz...köszönöm a válaszokat
2014. febr. 7. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!