Milyen otthoni edzést tudnátok ajánlani (többi lent)?
Szia!
Próbáld ki az Insanityt. Nekem nagyon bejön és tényleg működik, csak arra figyelj, hogy hű a nevéhez ;)
Meg azért is jó, mert nem ugyanazt csinálod mindennap hanem váltakoznak a videók, így nem unod meg...
Étkezésről meg annyit, hogy minimális szénhidrát (próbáld a szénhidrát beviteled jó részét 1-2 órával az edzés előtt bevinni) sok protein és sok zöldség.
Zsírégető edzés nem létezik, ez az egész napos hormonális egyensúlyodon múlik, ami főleg táplálkozás kérdése.
Edzésnek otthonra jó a Fegyencedzés, BodyrockTV vagy Zuzana light videók, vagy ahogy írták esetleg az Insy..
Soha nem jártam kondiban, de minden nap edzettem otthon. Semmilyen eszköz nem kellett hozzá. Egy lehetséges program amit hónapokig csináltam (persze közben növeltem a mennyiséget és variáltam hogy ne álljon meg a fejlődésem)
5 kör a következőkből:
- 50 magasra szökdelés
- 40 fekvőtámasz
- 40 felülés
- 40 homorítás
- 40 guggolásból felugrás.
Heti 3-4 szer megcsinálod és szét leszel pattintva.
Étkezést is kérdezted, csak a húst (állati belsőségeket is) zöldségeket, gyümölcsöket, olajos magokat, gombákat kellene megenni, mást nem.
Olyan ételt, ami nem ezekből van, vagy hozzá van adva cukor, állománymódosító, ízfokozó vagy bármilyen fölösleges adalék, már gyanúval kellene kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!