Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sorolnátok fel olyan alapanyag...

Sorolnátok fel olyan alapanyagokat, amiket a legjobb diéta alatt enni?

Figyelt kérdés

Mától el akarok kezdeni diétázni, külön fogok magamnak főzni, és napi 40-50 perc taebot tervezek.

Mik azok az alapanyagok, amiket ehetek? Vagy ha van recept, az is jó lenne. Mennyit egyek egy nap?

Nagyon keveset eszem alapból, és nem tudok napi 5x, nagyon max 3x enni, mert hányingerem lesz...

2014. jan. 20. 09:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Hús, máj, saláta, hagyma, uborka, tök..

Annyit egyél amennyit tudsz, többet úgy sem tudsz, kevesebb meg nem biztos hogy elég :)

2014. jan. 20. 09:46
 2/7 Lipton. ***** válasza:

Jézusom , máj ???

Inkább a belsőségeket mellőzd :)

Húsból sem mindegy, hogy milyen, sovány húsok jók pl: pulyka mell csirkemell marha sovány túró

Teljeskiőrlésű pékárut, durum tészta, hajdina barna rizs stb..

2014. jan. 20. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Lipton, nem tudom beszéltünk-e már erről veled, tényleg nem emlékszem, de a hús és a zsír teljesen természetes, jó táplálékok. Orvosok félnek persze a zsíroktól, de mondjuk az orvosok 6 év teljes butításon mennek át, nem releváns a véleményük, úgy általánosságban.

Tehát a normális emberekben nincs félelem a zsírtól, állati belsőségektől, alapvetően kiváló táplálékok.

És míg a teljes őrlésű gabonák nagy inzulinválaszt produkálnak, ami elsődleges az elhízásban, addig egy máj, vagy zsíros hús ilyen problémát soha nem fog okozni.

Tehát az én válaszomat ezúttal jobbnak tartom, minőségibbnek az általam írt ételféléket.

2014. jan. 20. 16:10
 4/7 A kérdező kommentje:

ezen ne vitatkozzatok, ha az asztal körül kergetnének, sem enném meg :)

köszi :)

2014. jan. 20. 16:40
 5/7 Lipton. ***** válasza:
Na mind1 én nem vitázok, nem is akartam, tisztelem a válaszát.
2014. jan. 20. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
2-es válaszolónak: a durumtészta ugyanolyan magas glikémiás indexű, mint a sima búzalisztből készült tészta, csak a boltban drágábban el lehet adni, mert az emberek egészségesnek hiszik, ráadásul gluténforrás is, tehát gyulladáskiváltó
2014. jan. 20. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is tisztelem Lipton nézőpontját, de kb. ő miatta nem az orvosok miatt akik ezeket hirdetik :)

És Kérdező, a Te reakciód is egy álláspont, lezárja a kérdést a májról! :D

2014. jan. 21. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!