Dr Steinberger léböjtkúrához jók a bevásárlóközpontokban kapható bio levek is? Lehet kapni egészségpénztárra ilyen kúracsomagot?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 10:08
1/4 anonim válasza:
A piacon lehet kapni, igazából zöldség néven fut, meg hentesnél hús néven.
Bio lé akkor lesz belőle, amikor megrágod, aztán még emésztőenzimekkel is kezeled. Szinte meglepődnénk amikor látjuk, hogy milyen szép homogén anyaggá válik a táplálékunk a bélcsatornánkban (persze jól meg is kell rágni ehhez).
Szóval a lébőjt sem más mint hús + zöldségevés, aki máshogy csinálja az valamit kissé elront :)
2/4 anonim válasza:
Nem tudom ki pontozta le az előttem beírót, tökéletesen igaza van.
3/4 A kérdező kommentje:
szerintem lehet érteni a kérdésem, ha kúrát akarok tartani nyilván nem azokat eszem amiket máskor is, arra vagyok kíváncsi lehet e normális bio gyümölcs -és zöldségitalokat kapni
2014. jan. 8. 13:53
4/4 anonim válasza:
Attól függ mit nevezel bio-nak.
De fogyás topikban miért kérdezel kúrákról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!