Hány kg a normális egy 12 éves lánynál?
42-48 körül szerintem.a BMI alapján pedig 45 az ideális testsúly a 155 cm-hez.Hány kg vagy?
12/l szintén
1. vagyok.
Igencsak valószínű, hogy lefognak majd hurrogni, de szerintem 12 évesen ez a magasság -110 még egyáltalán nem ideális. Inkább magasság -115. Majd olyan 2-3 év múlva, ha már nőiesedsz, akkor rendben van a magasság -110, de most még szerintem sok.
ha változtatni akarsz magadon akkor ne a súlyt nézz,inkább tornázzál
növésben vagy,nagyon nem tennél jót magaddal ha diétázni kezdenél,sőt,csak ártanál
Kezdem is 4-es.
12 évesen 141 centi voltam. A te elméleted szerint 26 kg-nak kellett volna lennem.
Nos, 28-al is kórosan soványnak minősültem.
Pont ellenkező formában igaz az elméleted.
Minél közelebb van valaki a felnőttkori normál magassághoz, annál jobban igaz rá a -110-es közelítés.
Amíg valaki alacsonyabb ennél (most képzelj magad elé egy 120 centis gyereket. Még 20-al is beteges.), addig sokkal kevesebbet kell kivonni, hogy a körülbelüli ideális súlyát megkapjuk.
Annyi igaz, hogy egy 155 centis 12 éves már 40 kilóval is egészséges, de 48-al is még az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!