Szeretnék egy kicsit leadni,de tornázni nem igazán szeretek,inkább futni,viszont ha rossz idő van,akkor ez kilőve.Hulla-hoppozni viszont szeretek,nem unalmas,mert film és olvasás közben is tudok.Érdekelne,hogy mennyire jó ez fogyás szempontjából,egyszerre 20-30 percig szoktam.Érdekelne egy szakember véleménye is.
2008. júl. 15. 10:51
1/7 anonim válasza:
Helló, nem vagyok szakember ,de nekem klasszúl karcsúsította a derekamat:) Na meg picikét diétáztam mellette, de nem nagyon ám:) Meg szerintem kellemes időtöltés és szórakoztató, tv nézés közbe szoktam csinálni, van hogy egy órát is karikázok, és észre se veszem úgy elmegy az idő vele:)
2008. júl. 15. 12:04
2/7 anonim válasza:
abszolút!!nagyon hatásos csíípőre,derékra,hasra egyaránt.irigyellek h.te meg tudod csinálni:)egyébként lenne 1 kérdésem:olvasni hogy tudsz hullahoppozás közben?tényleg érdekel...
Nem karcsúsít, érdemben nem fogsz tőle fogyni, pláne megfelelő táplálkozás nélkül.
Sok sikert
K
2008. júl. 15. 14:26
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából olvasni kevesebbet szoktam közben,inkább TVzek .De megy az olvasás is,bár lassabban,mint mondjuk fekve vagy ülve.Semmi trükkje sincs:csak egy helyben karikázok és közben mellmagasságban tartom a könyvet és olvasok.Ha unom az egy helybeni állapotot,akkor sétálok közben - szerintem sétálni is jó,mert egy kis változatosság van benne.Vol olyan is,hogy közben telefonáltam,persze csak mert a helyzet hozta úgy.Mden olyan végezhető karikázás közben,ami statikus.
Az első válaszolótól még azt kérdezném:mennyi idő után vetted észre a változást,karcsúsodást?
2008. júl. 15. 14:30
5/7 anonim válasza:
Helló, kb egy hónap után már látszott az eredmény, de mint mondtam, azért diétáztam mellette, és még mást is mozogtam, pl sokat görkoriztam. Harmadiknak üzenem, hogy hadd tudjam már én, hogy karcsúsított e vagy nem.
2008. júl. 15. 15:06
6/7 A kérdező kommentje:
Amúgy mozgok hozzá mást is (futok,felülések) meg próbálok az étkezésre is odafigyelni.Köszi mkinek!
2008. júl. 17. 13:03
7/7 anonim válasza:
Az azért túlzás, hogy fogyni fogsz tőle, de karcsúsítani minden esetre valószínűleg fog. Bár a hulla-hoppnak is van egy úgymond 'szabálya', hogy ne a lábaddal hajtsd, mert az karcsúsítás szempontjából 'helytelen technika'.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!