Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan sikerülhetne ez?

Hogyan sikerülhetne ez?

Figyelt kérdés
160cm és olyan 65-68kg vok. Szeretnék olyan 8-10kg-t leadni mert tavasztól versenyszerűen fogok motorozni és ott nem lehet felesleg rajtam, mert az hátrány. De vhogy úgy kéne leadnom ennyit h közben az erőlétem is növeljem. Lécci konkrét tanácsot adjatok h kellene ezt megoldanom, mert attól nem leszek okosabb h azt írjátok no cukor, tészta meg ilyenek, mert igazán nem tudok az étrendemen változtatni( vagy legalább is nem olyan sokat). Előre is köszönöm a segítséget.
2009. nov. 26. 17:13
 1/3 anonim ***** válasza:
pedig az étrend 70%ban meghatározó..hiába sportol valaki ha este eszik szénhidrátokat mer akkor biztos nemfogsz fogyni. először sima diéta este light kaja, közbe aerob sport, utánna lehet tornázni és lassan vissza álni normál étrendre. röviden ennyi
2009. nov. 26. 18:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, és annyiban tudsz még segíteni h kicsit kifejted ezeket a dolgokat? Mert neten aztán semmi jót nem lehet találni.
2009. nov. 26. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sportolj rendszeresen és sokat. Sport után viszont bőségesen egyél, főleg fehérjét, különben a szervezet az elszakadt és megerőltetett izmokat miből fogja újra és jobban felépíteni. Erre ügyelj.
2009. nov. 27. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!