Ez lehetséges? Ennyire hízlal?
Nem tudom, hogy mennyit számoltál súlyban, de nekem ugyanott kb 600 kcal jött ki erre.
De egy ebédre a 600-700 kcal nem sok, mindenkinek a minimum naponta 1200 kcal, az alatt raktározni kezd a szervezet és nem fogysz töle.
Ha a reggelid meg vacsorád nem ugyanennyi, akkor nincs gond, illetve ha eleget mozogsz, akkor akár az sem lenne sok, még fogynál mellette.
Eleve semmi nem HÍZLAL, a fontos, hogy mennyi kalóriát viszel be és ebböl mennyit használsz el. Ha többet használsz fel, mint amennyit eszel, akkor fogysz.
700kcal az semmi :D
De ha soknak is tűnik, hát nem tom, most bekajáltál valszeg egy pár óráig nem leszel éhes, vittél be megfelelően zsírt és rendes szénhidrátokat. Magamból kiindulva egy ilyne kajálással több ideig elvagyok mint pl 3 szendviccsel, ami lehet hogy csak 500kcal, de 1,hamarabb leszek éhes 2,rostot/vitamint kb nem is tartalmaz
szóval hagyd a simán kalória számolgatást, nézd a makrótápanyagokat is, ha mindenképp akarod.
ajánlom hogy csinálj egy étrendet tarsd be egy hónapig, ne foglalkozz ilyenekkel hogy kalória számolgatás és satöbbi, akkor egyél ha éhes vagy, én is van hogy nem eszek egy napig és van hogy 2-szer reggelizek,nem számít, viszont hogyha nem vagy éhes ne egyél (pl unalomból), ja és ez nem vonatkozik az elejére nyilván ha eddig 5ezer kcal-t ettél naponta akkor a kevesebbre az elején éhes leszel az majd elmúlik
Ha nem tudod hány gramm volt a spenót akkor azt sem tudhatod mennyi volt a kalória.
Nagyon nagyon mellé lehet lőni ha valaki hasraütésre számol.Nem gondolom hogy 700 kalória lett volna, feltéve ha nem zabáltál belőle be.
Szerintem ez nem az az étel ami ennyire hízlalna. A rántott sajt és az aranygaluska az hizlal, hiába eszel keveset sok a kalória. De a spenót az nem ez a kategória. Szerintem 400 nál nem volt több. Legközelebb mérd le , mert ez biztos nem igaz.
A spenót maga nem sok kalória, a rántás s ha még valamit szoktak bele rakni, az tudja megdobni.
Én pl. simán bele tudnék turmixolni 180 kalória kókuszreszeléket az adagomba... A rántás eltörpülne mellette.
A rántották kalóriatartalma pedig erősen függ a felhasznált zsírmennyiségtől...
Szóval meg lehet oldani a több kalóriát is, ha igyekszik az ember... Puritánabb módon valóban kissé sok a 700 kcal, ahhoz már sokat kell enni belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!