Beteg vagyok, elkaptam vmi hányásos hasmenéses vírust. Mit ehetnék?
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta hogy sós dolgokat kéne ennem mint pl ropi, sós rúd vagy krumpli. De én már nem szoktam ilyeneket enni mióta elkezdtem diétázni. Mondjuk már súlytartón vagyok. Mit lehetne ezek helyett ennem? 17/l 60kg2013. nov. 27. 19:46
1/6 anonim válasza:
Betegen TILOS fogyókúrázni mert rámehet az egészséged! Ilyenkor igenis muszáj száraz és/vagy sós dolgokat enni, sós vagy háztartási kekszet, üres pirítóst, sós vízben főtt répa és mindenekelőtt nagyon sok folyadék.
2/6 anonim válasza:
Alapszabály, hogy betegen a gyógyulás a legfontosabb. Most egy kis ropitól nem lesz semmi bajod, főleg hogy súlytartáson vagy...
3/6 anonim válasza:
A sima főtt krumpli tényleg jó hasmenéskor, ilyenkor egyébként se a diétádra gondolj, ez speciális eset. Könnyen emészthető dolgok kellenek, mert nem tölt elég időt a szervezetedben a rendes megemésztéshez.
Igyál rendesen, sportitalok ilyenkor jók, mivel pótolják az elvesztett ásványi anyagokat, és szénhidrát-tartalmukkal energiát is adnak. Jó a tej is, ha nem vagy rá érzékeny.
4/6 A kérdező kommentje:
Jó,köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 27. 20:25
5/6 anonim válasza:
én is így jártam nemrég, és én a kínai csípős zacskós levest ajánlanám, komolyan mondom, kiűzi belőled a náthát!
6/6 A kérdező kommentje:
Jó :D Köszönöm!
2013. nov. 28. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!