Miért csak koplalással tudok fogyni?
Próbáltam már mindenféle életmód váltást, paleótól, a ch szegényig mindent. De semmi nem tud bevállni.
Olvastam a Sárga Kapszulát, beszéltem személyi edzővel. Ő azt tanácsolta, hogy nekem nem fogyni, hanem szálkásítani kell, ezért nem jó akármilyen diéta. Írt nekem étrendet, edzés tervet és elmondta, hogy hogyan és mennyi L-karnitint szedjek és hogyan fogyasszam a fehérje port. L-karnitin 4000-6000 ft egy hónapra, a fehérje is 6000 ft körül lenne. Napi 2x20 deka csirkemell, 5 tojásfehérje, negyed kg túró. Nem bírom megfizetni. Figyeljem a ch, és a fehérje bevitelt, 2-2.5 g/tskg.
A koplalásnál pedig nem kell semmire figyelnem, csak arra, hogy alig egyek.
Kb 5-7 kg felesleg van rajtam, nem sok, de nagyon zavar a combom vastagsága (tényleg vastag 55 cm), és a derékbőségem (ami 76 cm). De már nem tudom hogyan fogyjak le.
Őszintén megmondom, nekem is csak ez működik. És bárki bármit mond, ha oda tudsz rá figyelni akkor nem fogod a dupláját visszahízni.
Én még fiatalabb koromban próbáltam egyszer és csak így tudtam lefogyni. Igen, híztam utána sokat, de nem fognám a koplalásra hisz majd 4 évvel utána kezdtem hízni.
Most próbálok megint lefogyni és megint ott tartok, hogy csak ez vált be.
Én is csak csatlakozni tudok, 33 kg ment le koplalással.
Igaz, hogy utána valamennyi vissza is jött, de nem az összes, és mikor újra elkezdtem koplalni, újra visszafogytam.
Tudom, hogy nem egészséges, de nálam is ez van.
"Ő azt tanácsolta, hogy nekem nem fogyni, hanem szálkásítani kell, ezért nem jó akármilyen diéta"
Aha. Fogyás = szálkásítás. Milyen edzővel beszéltél Te?
"és elmondta, hogy hogyan és mennyi L-karnitint szedjek és hogyan fogyasszam a fehérje port. L-karnitin 4000-6000 ft egy hónapra, a fehérje is 6000 ft körül lenne."
Ez az ember egy dietetikus ostobaságával vetekszik, ennyi.
Amikor ilyen-olyan étkezéseket kipróbáltál, akkor lebetegg az a cél a szemed előtt (és sikerült elérni) hogy az inzulinszinted tartósan alacsonyan maradjon?
Ez a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!