Ha 1 hétig barnarizst eszem ebédre, es semmi fehérjét akkor is fogyok?
Figyelt kérdés
Ez az ebed itthon, nem tudok mást enni. Egy nagy lábos gombás padlizsános rizottó. Vacsira nem ezt eszem. Akkor fogyhatok?2013. nov. 10. 17:30
11/14 anonim válasza:
de inkább adjatok neki tanácsot, de az értékrendek harcáról beszéljetek neki
12/14 anonim válasza:
2-es válaszoló vagyok. Bemásolom ide a kérdező a nekem irt privát üzenetét, csak azért, hogy lássátok kedves válaszolók azt, hogy milyen primitiv ember van a kérdés mögött:
"Te szellemi fogyatékos vagy."
13/14 anonim válasza:
Hát, van egy trend ami szerint divatos beszólni annak aki a tejet fehérjeforrásként ajánlja (~3g/100g)
Én ugye azért nem ajánlom a tejet mert autoimmun betegségeket okoz, meg nagyobb inzulinszint emelkedést mint egy szelet csokitorta. De a stílus maga az ember, ez bizony így igaz. :D
14/14 A kérdező kommentje:
Biztos h nem irtam privatot neked! En nem vagyok ilyen bunko. Koszonom az eddigi valaszokat. :)
2013. nov. 10. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!