Kávét lehet inni fogyi alatt édesítővel, tej nélkül?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 22:09
2/4 anonim válasza:
tejjel is lehet, ha nem alapbol magas a vernyomasod. A kaveban levo koffein egyebkent is gyorsitja az anyagcseret, tehat mozgas mellett meg segithet is a fogyasban.
3/4 anonim válasza:
en irtam az elozo valaszt, es pontositanek: hulyen fogalmaztam, a tejnek semmi koze a vernyomashoz, de a kavenak igen, mert a koffein emeli meg a vernyomast.
4/4 anonim válasza:
Szerintem az édesítő károsabb mint a finomított cukor. Nem koplalni kell, és kalóriákat számolni, hanem lúgosítani a szervezetet, és meg van a megoldás. Boldogan, kiegyensúlyozottan, tele gyomorral lefogysz, megtisztítod a tested a méreganyagoktól.
Írj privit, ha további infó kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!