Mi a véleményetek a Level klinika diétájáról? Milyen tapasztalataitok vannak róla?
Figyelt kérdés
Olvastam róla már sokmindent.Az érdekelne, hogy valóban nagyon hamar visszajönnek e a leadott kilók?Illetve, hogy tényleg leépíti az izmokat?Nincs nagy súlyfölöslegem.64-ről szeretnék lefogyni 58-ra ez a terv, az álom 56, de azzal már lehet, hogy túlzásba is esnék.2013. okt. 18. 23:06
1/4 anonim válasza:
Nekem ez az egyetlen diéta, ami bevált. Nem mondom, hogy könnyű betartani a monotonsága miatt, de nem éheztem. Ha jól emlékszem a 3. nap már 1 kg-val voltam kevesebb, utána megállt kicsit, de az a lényeg, hogy 3 kg lement a 3 hét alatt. Én is kevésből fogytam, szóval valószínűleg lehet vele többet is. Visszajött, de azért mert nem figyeltem oda, beindult az esti nasizás stb. szóval saját hibámból. Az izmokról nem tudok, nem vettem észre semmit, esetleg erősíts.
2/4 anonim válasza:
Én nagyon nagy súlyfeleslegből fogytam vele. Egy hónapig bírtam és tovább nem, de lement vele 4,5 kg. Sajnos, amint abba hagytam vissza is jött 9. :(
Épp ezért ez nem egy jó diéta. Két éve számolom a kalóriákat. 31 kilót fogytam vele eddig, és tartom a súlyom, sőt folyamatosan megy le! Esetleg nem próbálod ki azt?
3/4 A kérdező kommentje:
Hát valóban azt mondják az okosok, hogy a kalóriaszámlálással kiküszöbölhető, hogy visszahízza az ember a leadott kilókat.Csak az annyira lassan megy.És megmondom őszintén, nem igazán vagyok kitartó.Nekem ez megy, hogy viszonylag rövid ideig nem eszem, vagy hát alig.És úgy gondolom ha elérném a vágyott 58-at, akkor talán könnyebben tudnám betartani, hogy kevesebbet eszem a kalóriaszámlálás által.
2013. okt. 20. 13:57
4/4 anonim válasza:
#2 Nem is szabad, csak 3 hétig csinálni, mert elég drasztikus. Nekem is a kitartásommal van a baj, de lehet, hogy megfogadom ezt a kalóriaszámlálós tanácsot és inkább azzal fogok próbálni.
A www.lifetilt.hu oldal nagy segítség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!