Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem értem. Szerintetek ez...

Nem értem. Szerintetek ez miért van?

Figyelt kérdés
Ha egy este eszek "végre", és iszok valamit pl tejet, rá 5 perccel hánytatom magam miért csak a tej jön ki?
2009. nov. 7. 22:38
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

atyaég. neked orvosnál a helyed, mert beteg vagy! Ha esetleg hallottál már a bulimiáról...

Kíváncsi vagyok, az olyan embereknek mint te, vajon hol vannak a szülei meg a barátai. :(

Le lehet pontozni nyugodtan...

2009. nov. 7. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

Én sem értem, miért van.

De NE hánytasd magad! Őrültség... Sokkal többet ártasz vele, mintha elmennél pl. a háziorvosodhoz segítségért, hogy ajánljon valamiféle diétát, vagy ha keresnél valami sportot magadnak. Mellesleg tönkre fog menni a nyelőcsöved a sok savtól... Ugye ezt nem akarod?

2009. nov. 7. 23:18
 3/6 anonim válasza:
100%
Tod mi lesz veled egy idő után, ha hánytatod magad?! A gyomorsav felmarja a nyelőcsöved, és elreped! Ble is halhatsz, szal azt ajánlom hogy hagyd abba!!!
2009. nov. 8. 01:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
én sem tudom miért van.. De tényleg ne hánytasd magad! Igaza van az előttem szólónak, a gyomorsav szétmarja a nyelőcsöved, sőt, szörnyen büdös lehelleted lesz és sárga fogaid is.
2009. nov. 8. 02:40
 5/6 anonim ***** válasza:
anyukadnak meselned kene errol...ha ilyesmit csinalsz tuti nem vagy tobb 20-nal
2009. nov. 8. 09:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal,erről le kell szoknod ,mert komoly gondjaid lehetnek.Ha egyedül nem tudsz kérj segítséget.Megértelek,mert én is benne voltam egy ideig,és nekem is csak segítséggel(család,pszichológus,barátok segítsége) sikerült abbahagynom.És azzóta sokkal jobban érzem magam,és inkább keveset eszem ha fogyni akarok,minthogy hányjak.Ha nekem sikerült neked is sikerülhet,Kérj segítséget,járj pszichológushoz.Amúgy a kérdésre válaszolva:Midig az jön ki a legelőször amit utoljára ettél/ittál,amit pedig elsőnek ettél az jön ki utoljára.Nem lehet h kijön a többi is csak nem veszed észre?
2009. nov. 8. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!