Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyár eleje óta meghíztam,...

Nyár eleje óta meghíztam, mennyit fogyjak? (kép)

Figyelt kérdés

Nyár elején még 58 kiló voltam a 160 centihez.

[link]

Most sokkal rosszabb a helyzet. Szerintetek visszafogyjam az egészet? A pasim szerint jobb vagyok dundin, de ez már nagyon sok szerintem.

[link]

2013. szept. 27. 15:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
80%

szerintem ez fake...

nincs az az isten, hogy az első képen 160cm és 58kg... én is 160cm vagyok, jelenleg sajnos 75kg, de állítom, hogy nem vagyok akkora, mint ez a lány az ELSŐ képen...

2013. szept. 27. 19:59
 22/27 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ez kamu

Az első képen a nadrág már feszül, akkor a második képen hogy bírná már felvenni ez kb 25kg felesleg.

Én se vennék fel ilyen rövidet.

2013. szept. 27. 20:24
 23/27 anonim ***** válasza:
39%

elég durván tehén voltál már az első képen is fiatal lányhoz képest,a 2. kép meg már önkárosítóan durva.

gondolom a környezetben is nevetség tárgya lehetsz,ha olyan ruhákban jársz,mintha egy jó csaj lennél.

2013. szept. 28. 00:55
 24/27 anonim válasza:
82%

58 kilóban kételkedők: egyáltalán nem lehetetlen, hogy az első képen annyi, nekem 158 centi/60 kilósan jóval hájasabb hasam volt. Ha valaki nagyon hájas és alig van rajta izom, akkor jóval többnek is kinéz...

kérdező: a második képen nagyon el vagy hízva, visza kellene fogynod. Tudom, hogy vannak pasik, akiknek a dundibb lányok jönnek be, de keménynek kell lenni, mert az egészség is fontos. Nem szabad egy pasi kedvéért sem csontsoványra fogyni, sem elhízni

2013. szept. 30. 10:09
 25/27 anonim válasza:
nagyon durván kövér vagy. Az elsőn is az voltál, a mostani állapot meg visszataszító.
2013. okt. 21. 18:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy:)
2013. okt. 28. 20:05
 27/27 anonim válasza:

Es meg felmersz venni ilyen ruhat

Na tuti hogy nem 10-15kilo az a felesleg. Fogyni akarsz??Akkor ne zabalj annyit.Sokan sirnak hogy nemtudok lefogyni..Mert a nagy seggedet is felkene emelni neha.fogy vissza.Gondolom a pasid aem lesz veled orokke...de a te tested viszont igen

2015. szept. 17. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!