Nyár eleje óta meghíztam, mennyit fogyjak? (kép)
Nyár elején még 58 kiló voltam a 160 centihez.
Most sokkal rosszabb a helyzet. Szerintetek visszafogyjam az egészet? A pasim szerint jobb vagyok dundin, de ez már nagyon sok szerintem.
szerintem ez fake...
nincs az az isten, hogy az első képen 160cm és 58kg... én is 160cm vagyok, jelenleg sajnos 75kg, de állítom, hogy nem vagyok akkora, mint ez a lány az ELSŐ képen...
Szerintem ez kamu
Az első képen a nadrág már feszül, akkor a második képen hogy bírná már felvenni ez kb 25kg felesleg.
Én se vennék fel ilyen rövidet.
elég durván tehén voltál már az első képen is fiatal lányhoz képest,a 2. kép meg már önkárosítóan durva.
gondolom a környezetben is nevetség tárgya lehetsz,ha olyan ruhákban jársz,mintha egy jó csaj lennél.
58 kilóban kételkedők: egyáltalán nem lehetetlen, hogy az első képen annyi, nekem 158 centi/60 kilósan jóval hájasabb hasam volt. Ha valaki nagyon hájas és alig van rajta izom, akkor jóval többnek is kinéz...
kérdező: a második képen nagyon el vagy hízva, visza kellene fogynod. Tudom, hogy vannak pasik, akiknek a dundibb lányok jönnek be, de keménynek kell lenni, mert az egészség is fontos. Nem szabad egy pasi kedvéért sem csontsoványra fogyni, sem elhízni
Es meg felmersz venni ilyen ruhat
Na tuti hogy nem 10-15kilo az a felesleg. Fogyni akarsz??Akkor ne zabalj annyit.Sokan sirnak hogy nemtudok lefogyni..Mert a nagy seggedet is felkene emelni neha.fogy vissza.Gondolom a pasid aem lesz veled orokke...de a te tested viszont igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!