Sziasztok! Fogyókúrázok, és zöld teával szeretném kiegészíteni. Milyen fajta teát vegyek? Az oké,hogy zölt de abból is van vagy 1000 fajta... nem igazán szeretem az izét, ami esetleg még finom is? :) Előre köszi!
Fogyókúrához semmilyen fajtát, azért vedd mert finom, üdítő, antioxidáns tartalmú. Fogyáshoz semmi köze, csak ezért nem érdemes pénzt kiadni igazából.
2013. szept. 18. 06:42
2/6 anonim válasza:
Ha veszel, szálast vegyél, az a legjobb minőségű.
2013. szept. 19. 01:26
3/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. szept. 20. 07:03
4/6 anonim válasza:
De igenis nyugodtan vegyél fogyókúrához.Megint az "okosok " beszélnek ellene,akik esetleg ki sem próbálták.Persze ne egy csészétől várd a változást.Én mindennap reggel iszom egy csészével. Hízni nem hízok.Most pedig látom hogy fogyok,pedig ugyanúgy eszem mint eddig.Ha jól tudom zöldteával olyan havi 1 , 1,5 kilót lehet leadni.(Nos én nagyon vékony voltam,(1éve:49kg ->bár sokat idegeskedtem,és edzettem,ez elég vékony volt nekem) a Mekinek köszönhetően felszedtem elég sok kilót,majd eljártam kondiba,65,5 körülről indultam,ott leadtam olyan 62-re,diétáztam utána,lement 60-ra,ezt most szépen tartom,illetve most csak teát iszom,és ugyanúgy eszem , már 59,3-on vagyok. És nemsokára megint neki szeretnék állni a diétának.Sok sikert neked is ! :) Kitartás !
2013. okt. 2. 10:32
5/6 anonim válasza:
"az okosok beszélnek ellene,akik esetleg ki sem próbálták"
Csak majd' minden nap teázom, évek óta. Meg rohadt sok más ember is teázik, még régebb ideje. De te utolsó válaszoló találd ki a spanyolviaszt... Szubjektív, értelmetlen tapasztalásokat képes lennél tudományként beállítani.. Hagyd már, ha zöld tea segítene a fogyásban, testsúly kontrollban, akkor nem lenne népbetegség az elhízás. Hagyjuk..
2013. okt. 2. 10:56
6/6 A kérdező kommentje:
ROSSZ INDULATÚ VÁLASZOLOK MELLŐZZENEK!!!!!!!!!!!!!!
Nem arra voltam kiváncsi,hogy fogyaszt vagy sem hanem arra,hogy milyet igyak!!Tudom,hogy nem fogok tőle 30kg-ra fogyni, de jót tesz a fogyókúrában, és a nem fogyni vágyóknak is jót tesz a szervezetnek!!!!!!! 4-es nagyon szépen köszönöm a válaszodat és milyen fajtát vegyek? Filteres, rendes? Filteresnek egyáltalán semmi haszna?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!