Miután valaki lefogyott, jobban fogják kedvelni az emberek?
Ez alatt azt értem hogy jobban fogok tetszeni a fiúknak?
Én jelenleg fogyózom. Az egyik barátom tetszik nekem és kiderítettem hogy mit gondol rólam...járna e velem. Azt mondta hogy nem mert fogynom kéne.(ami tényleg nem ártana)azt mondta hogy nagyon bír, csak az alakomon kellene formálni... Persze ő nem tudja hogy én ezt tudom..
Szóval feltehetően ha jobb lenne az alakom, akkor több mindenki bírna? :OO
16/L
Hát a jobb alak sok minden hoz magával. Egyrészt több lesz az embernek az önbizalma, ha elégedett magával, akkor sugárzik a boldogságtól, és igen, ettől sokaknak megakad rajta a szeme, vonzóbbá válik. De ez még nem garancia rá, hogy tényleg járni is fog veled, mert ha nincs szikra...hát...
De azért hajrá, de önmagadért, ne másért!!! :D
Nem fogják jobban kedvelni.
A férfiak többsége az egészséges nőket részesíti előnyben, persze vannak kivételek (vékonyakat, súlyosabbakat).
Tehát az edzett test, természetes - egészséges testzsír mennyiség a legideálisabb, még párkeresés szempontjából is. Meg egészség és életminőség szempontjából is..
Attól függ, hogy mennyi felesleg van rajtad.
Rajtam kb. 50 kiló, úgyhogy ha lefogynék, naná, hogy jobban kedvelnének.
De ha rajtad van 3 gramm, akkor egyrészt nem kéne azzal a barommal foglalkoznod, másrészt meg...ehh hagyjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!