Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miután valaki lefogyott,...

Miután valaki lefogyott, jobban fogják kedvelni az emberek?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem hogy jobban fogok tetszeni a fiúknak?

Én jelenleg fogyózom. Az egyik barátom tetszik nekem és kiderítettem hogy mit gondol rólam...járna e velem. Azt mondta hogy nem mert fogynom kéne.(ami tényleg nem ártana)azt mondta hogy nagyon bír, csak az alakomon kellene formálni... Persze ő nem tudja hogy én ezt tudom..

Szóval feltehetően ha jobb lenne az alakom, akkor több mindenki bírna? :OO

16/L

2013. szept. 10. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát a jobb alak sok minden hoz magával. Egyrészt több lesz az embernek az önbizalma, ha elégedett magával, akkor sugárzik a boldogságtól, és igen, ettől sokaknak megakad rajta a szeme, vonzóbbá válik. De ez még nem garancia rá, hogy tényleg járni is fog veled, mert ha nincs szikra...hát...

De azért hajrá, de önmagadért, ne másért!!! :D

2013. szept. 10. 16:08
 2/7 anonim ***** válasza:
A butító tini műsorok miatt minden te korodbeli (sajnos sok idősebb is) azt hiszi, hogy az a menő, ha tip-top csajjal vonulgat az utcán. Nem a belső értékek számítanak már, hanem a külső. És most te komolyan ezek után, ha ez a pasi megkörnyékezne, boldogan omlanál a karjaiba?
2013. szept. 10. 16:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem fogják jobban kedvelni.

A férfiak többsége az egészséges nőket részesíti előnyben, persze vannak kivételek (vékonyakat, súlyosabbakat).

Tehát az edzett test, természetes - egészséges testzsír mennyiség a legideálisabb, még párkeresés szempontjából is. Meg egészség és életminőség szempontjából is..

2013. szept. 10. 16:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Te viszont sokkal jobban fogod magadat kedvelni és ez a lényeg!
2013. szept. 10. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mennyi felesleg van rajtad.

Rajtam kb. 50 kiló, úgyhogy ha lefogynék, naná, hogy jobban kedvelnének.

De ha rajtad van 3 gramm, akkor egyrészt nem kéne azzal a barommal foglalkoznod, másrészt meg...ehh hagyjuk is.

2013. szept. 10. 17:05
 6/7 Mi közöd Tőle ***** válasza:
Én pasiként jobban tetszem a nőknek. Nem is kicsivel. 22 kiló minusz után. Mondjuk túlsúlyosan is elég jó voltam a nőknél, de a javulás ennek ellenére látványos.
2013. szept. 10. 18:11
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :) egyébként kb. 8kg felesleg van rajtam... és elsősorban magamnak szeretnék megfelelni...csak úgy érdekelt hogy másoknak mik a tapasztalatai :)
2013. szept. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!