Pop corn. átlahgos adag mennyi kaloriat tartalmaz?
Figyelt kérdés
2013. szept. 9. 18:40
1/7 anonim válasza:
Mindegy,mert a makrotápanyag aránya szörnyű. Ki kell iktatni.
2/7 anonim válasza:
egyszer-egyszer belefér.
nincs rajta a dobozon?
valamelyiken fajtán rajta van. nézz meg egy olyat.
most nem vagyok otthon, mert múltkor rajta volt, azon amit vettem.
3/7 anonim válasza:
Mi az, hogy átlagos adag?
És ha azt írjuk keveset, akkor te most kukoricát fogsz enni? Na ez a baj.. disznó hizlalási takarmányt kezd el enni az ember, mert fogyni akar. Sokan csinálják ezt, nem túl szerencsés trend, nem kell csatlakozni hozzájuk.
4/7 anonim válasza:
kb átlagos a kalóriatartalma! :D
bár már előttem is említették, nem a dolgok fűtőértékét kéne nézni hanem inkább a tápértékét.
5/7 anonim válasza:
Meg gondolom az sem mind1 hogy igazi kukorica kipattogtattva ahogy kell vagy ilyen vajas zsíros ízes vacak a mikróban.
6/7 anonim válasza:
a mikrósakban nagyon sok van 5-600 kalória 100 grammban. Viszont e tescóban van olyan ahol 100grammban 55 kalória van. De nem szabad belőle túl sokat enni mert rengeteg a zsír benn. Számolom a kalóriákat a kalóriabázison és mikor ezt ettem a zsír mennyiségem nagyon elcsúszott.
7/7 anonim válasza:
A kukoricával nem a zsír a baj, hanem hogy egy magas keményítő tartalmú növény. Legalábbis jelenleg nektek ezért nem kellene enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!