Aki ért hozzá megmondaná, hogy ez igaz-e?
Ha úgy csinálok felüléseket, lábemelgetéseket, fekvőtámaszt, stb, hogy a túl hájas testrészekre folpakot rakok (pl has, combok), akkor többet izzadok ezeken a testrészeken, így több méreganyag szabadul fel, ezáltal nagyobb és gyorsabb eredményt érek el.
Előre is köszi!
Nem, több víz szabadul fel, de még az izzadás sem lokális, nemhogy a zsírégetés, fogyás.
Azaz semmivel sem kerülsz előrébb, legfeljebb a személyi higiéniád romlik kicsit (tisztálkodásig).
Méregtelenítés, fogyás, anyagcsere dolgok táplálkozás, életmód kérdései első sorban.
Hát én is hallottam már régebben is ezeket. Sőt testtekercselésre jártam is egy időben, amikor különböző hatóanyagú krémeket kentek fel és utána a folpack, ebben kellett pácolódni egy órát. Egy biztos, hogy akkor diéta és sport mellett nagyon szép és feszes maradt a bőröm.
Nekem személy szerint van izzasztó övem, hasonló:
Aerob edzéseken teszem fel, bízva elsősorban abban, hogy a bőröm állagán segít, hogy ne ereszkedjen meg fogyás után/közben. De nem erre alapozom a dolgot, megy mellette a diéta és a mozgás.
Ezt találtam még:
Úgyhogy leheletnyit lehet hogy hozzátesz a végeredményhez, ártani biztos nem árt, de a folpackozással én nem kínlódnék, inkább ez az öv, nem egy vagyon :)
Helyi zsírégetés valóban nincs,
helyi izzadás viszont igen és a méregtelenítésben is valóban nagy szerepet játszik. ;)
Tápi!
Az emberi test a teljes testfelületén képes izzadni.
Okoskodás helyett, inkább művelődj még egy kicsit! Nagyon fájó a sötétség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!