Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki ért hozzá megmondaná,...

Aki ért hozzá megmondaná, hogy ez igaz-e?

Figyelt kérdés

Ha úgy csinálok felüléseket, lábemelgetéseket, fekvőtámaszt, stb, hogy a túl hájas testrészekre folpakot rakok (pl has, combok), akkor többet izzadok ezeken a testrészeken, így több méreganyag szabadul fel, ezáltal nagyobb és gyorsabb eredményt érek el.

Előre is köszi!

2013. szept. 3. 09:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen mereganyagokkal vagy te tele?
2013. szept. 3. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
39%

Nem, több víz szabadul fel, de még az izzadás sem lokális, nemhogy a zsírégetés, fogyás.

Azaz semmivel sem kerülsz előrébb, legfeljebb a személyi higiéniád romlik kicsit (tisztálkodásig).

Méregtelenítés, fogyás, anyagcsere dolgok táplálkozás, életmód kérdései első sorban.

2013. szept. 3. 09:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én is hallottam már régebben is ezeket. Sőt testtekercselésre jártam is egy időben, amikor különböző hatóanyagú krémeket kentek fel és utána a folpack, ebben kellett pácolódni egy órát. Egy biztos, hogy akkor diéta és sport mellett nagyon szép és feszes maradt a bőröm.

Nekem személy szerint van izzasztó övem, hasonló:

[link]

Aerob edzéseken teszem fel, bízva elsősorban abban, hogy a bőröm állagán segít, hogy ne ereszkedjen meg fogyás után/közben. De nem erre alapozom a dolgot, megy mellette a diéta és a mozgás.

Ezt találtam még:

[link]

Úgyhogy leheletnyit lehet hogy hozzátesz a végeredményhez, ártani biztos nem árt, de a folpackozással én nem kínlódnék, inkább ez az öv, nem egy vagyon :)

2013. szept. 3. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés valóban nincs,

helyi izzadás viszont igen és a méregtelenítésben is valóban nagy szerepet játszik. ;)

Tápi!

Az emberi test a teljes testfelületén képes izzadni.

Okoskodás helyett, inkább művelődj még egy kicsit! Nagyon fájó a sötétség.

[link]

2013. szept. 3. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!