Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg annyira sok lenne?

Tényleg annyira sok lenne?

Figyelt kérdés

Ma reggelire ettem egy nagy tál műzlit (nem édeset, zab meg ilyenek vannak benne). Ebédre grillezett csirkemellet és csirkecombot ecetes uborkasalival. Uzsonnára és vacsira pedig céklát ettem.

Nem fogyni szeretnék, csak a súlyomat tartani akarom (49kg).

Nemrég azt olvastam, hogy mivel pici vagyok (158cm) a napi bevitelem 1200-1500 között legyen. Úgy számoltam, hogy amit ma megettem 1600 kcal körül volt. Pedig én úgy éreztem, hogy ma nem ettem ennyire sokat.

2009. nov. 1. 18:44
 1/3 anonim válasza:
41%
Úristen, minek számolni a kalóriákat? anyagcserétől is függ. Én pl. nagyon sokat tudok enni, de télleg, és sosem hízom el, 16 éves vagyok, 172 cm és 65 kiló. Szerintem ez nem olyan rossz. Egyébként szerintem kicsit keveset ettél... A grillezés annyira jó, hogy 1-2 károsabb cuccot kivesz a kajából, de abból látom jót ettél.158 cm...59 kiló... szerintem 2-3 kiló még simán rádférne.
2009. nov. 1. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
a zöldségeket nem kell beleszámolni,azokat nyugodtan eheted:)
2009. nov. 1. 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem valóaszínű, hogy ez 1600 volt, hacsak nem túl nagy tányér az a müzli. Az uborka, cékla kalóriaértéke minimális, a csirkehúsé se sok, párszáz, egy tál müzli meg nem lehetett 1000. Így fogyni fogsz. Viszont egyél több zöldséget, gyümölcsöt.
2009. nov. 26. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!