Mi ez az "amerikai" dolog? Mogyoróvaj. Többi lent
Figyelt kérdés
Olvastam angol oldalakon hogy a mogyoróvaj az egyik legjobb reggelire. Ezt még 1-2 szelet barnakenyér + banán vagy eper. Ez tényleg igaz? Megnéztem neten a mogyoróvaj és a nutella kalóriája egyszinten van. Ezt mégsem értem:/
+ itt sokan írjátok hogy suliba diákcsemegét szabd vinni.. ez is igaz? nem hizlal? mazsola + olajos magvak
L/18
(mondhatnátok reggeliket tojáson + zabpelyhen + tejen + gyümölcsön kívül:D)
2013. szept. 2. 16:46
11/11 anonim válasza:
Akármennyire is lepontozzátok Tápit, a földimogyoró tényleg hüvelyes, nem rendes olajos mag :D Én törökmogyoróból csinálnék mogyoróvajat, az tuti, sokkal finomabb és karakteresebb az íze. Persze sokkal drágább, az is igaz, de az eredményül kapott étel is luxus, nem kötelező elem. Ahogy az édességek általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!