Lehetséges, hogy egy modell ennyi kiló?
Figyelt kérdés
Néztem egy modell foto studió képeit és a modellek között nem voltak annyira soványak, inkább vékonyak. És ilyen paraméterekkel:
175cm/52kg
170/48
168/41
172/50!!!!!
Én 162 cm mellett 50 kiló vagyok és pont olyan vékony, mint ők. De hogy lehet hasonló alak 10-15 centivel magasabban?
Egy 170-175cm-hez nem 55-58 kilónal kellene lenniük? És nem 48-50-nek.
2009. nov. 1. 17:16
1/5 anonim válasza:
Hat bizony olyan vekonyak, de vannak fotomodellek 60 kg folott is.
2/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csalnak a mérlegeléssel. Vagy nagyon vékony csontúak. Vagy nemcsak éheznek, de vizet is hajtanak. Azzal sok kiló lemegy. Pl 170/48 már "kórosan sovány" a BMI szerint. Lehet, hogy már nem is menstruál. Ne akard követni ezt a mintát! A fénykép, TV egyébként kövérít, ezért kell még vékonyabbnak lenniük, mint a normál lányoknak.
4/5 anonim válasza:
Bizony, bizony. A képeinket ugyanúgy lefaragják... és nálunk elég nagy a verseny a szakmában. Én175 cm vagyok és 56 kg, és mindig cseszegetnek, h fogyjak, fogyjak... de már nem tudok jobban. Koplalni meg nem fogok.
22/L
5/5 anonim válasza:
én 170 cm vagyok és 45 kg :S 13 vagyok de elég könnyű a csontozatom és attól is függ milyen hosszú a haja stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!