Hogyan fogyhatok a vádlimról?
A vádli az a testrész, ami csak akkor fogy, ha te is. Sajnos nincs külön vádlifogyasztó módszer. Én 10 kilót fogytam, lényegesen csökkent a vádlim mérete is, de csak így. (most olyan szép formás, de nem Sarah Jessica Parkeres, nekünk olyan sosem lesz. hozzáteszem, nem is akarok.)
Az egyetlen, amit tehetsz, az a vádli nyújtás. Ehhez állj egyenesen, emelkedj fel lábujjhegyre, majd vissza. Ezt ismételgetheted ahányszor akarod (én 50-nel kezdtem, majd 100...stb), a lényeg, hogy utána támaszkodj kézzel egy széknek vagy valaminek , egyik lábadat hajlítsd be, a másikat pedig tedd hátra és nyomd le az egész talpad a földre. Tartsd így kb 1 percig. Fájni fog, de így nyúlik a vádlid.
Elvileg vádli fogyasztáshoz jó még a sok futás is, de én ezt soha nem próbáltam, mert nem bírom. Szerintem látható eredményt csak fogyással illetve talán ezzel a nyújtással tudsz elérni, nekem így sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!