Miért éget a paprikakrém?
Vettem yamuna paprikakrémet ami tekercseléshez jó. A hasamra + a combomra raktam és fél óra szobabicikli után éreztem, hogy nagyon csíp. Leszedtem és amikor zuhanyoztam akkor is iszonyúan égetett de izzadtam rendesen úgyhogy a méreganyagok biztos kijöttek + puhább is lett a bőrőm. De utána 3 órával is még fáj. Kb 1 óráig voltam így, hogy rajtam volt a krém + tekercselés és ugye sportoltam i :
Szóval amikor leszedtem picit a hasamnál piros volt ott ahol vannak ezek a csíkok. Amik gyors hízásnál, fogyásnál jönnek ki. De nem viszketett meg már nem is piros. Csináltam bőr tesztet is. Lehet, hogy sok krémet kentem rá? Vagy másnak is így éget?
Tudományos tény,hogy paprikakrémtől nem lehet fogyni PONT
Ami kell neked az szálkásitó étrend és mozgás.
Nem a paprikakrém használt nekik. Felesleges magadra kenned.
Azt,hogy használt nekik,azt csak egy buta ember hiszi el.
Biológiával ellenkezni azt hiszem elég nagy butaság.
Talán te kérdeztél a paprikakrémről pár hete, ott már leírtam, mitől éget, de hátha jobb, ha elismétlem: a kapszaicin a hőérző receptorokat ingerli, magyarul átveri őket. Helyi gyulladást okoz, ezért a bőrpír. Semmi köze a zsír"égetés"hez. Ennyi erővel az Erős Pistát is magadra kenhetted volna. Nem hallgattál rám, túl szép volt a könnyebbik út, ezért kidobtad az árát az ablakon. Szerintem még mindig nem hiszed. :)
Ha mégse te lettél volna a múltkori, akkor bocs, de a lényeg ugyanaz. Nincs csodaszer, nincs trükk, csak a munka és a rendes kaja. Vagy a lötyi. Rajtam is van kb. 30 kiló, szenvedek is, de átverni nem hagyom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!