Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Válaszolnátok pár kérdésre...

Válaszolnátok pár kérdésre léböjtkúrával kapcslatban?

Figyelt kérdés

Lehet-e fogyasztani közben: kakaót, gyümölcsleveket, leveseket...?

Milyen veszélyei vannak? Mennyi ideig kell csinálni minimum ahhoz hogy eredménye legyen, és mennyi ideig lehet maximum?

Lehet enni azért félszilárd ételeket? Például főzelék? Agyonfőzött fötthús...pörköltlé csak magában...ilyesmit?

A léböjt csak akkor eredményes, ha közben nem szegjük meg egyszersem?

2009. okt. 31. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
46%
Na, ezt először nagyon félreolvastam. Helyes, kezd hatni a szesz. :P
2009. okt. 31. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:
46%
Első! Mit olvastál félre?Légyszi..
2009. okt. 31. 21:22
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Hát a kúrát.
2009. okt. 31. 21:23
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Köszi,de még igyál kicsit. Vagy én?Léböjtöst még nem hallottam.Na jó,szegény kérdező agybajt kap.:)
2009. okt. 31. 21:27
 5/13 A kérdező kommentje:

Ó semmi gond, ment a piros kezecske, ugye nincs harag? :D

NA de azért választ is kaphatnék attól hogy szombat este van...amit meg nem értek, hogy miért a gép elött issza le magát valaki, na de mindegy, ne tévedne ide valaki aki ért is a dologhoz picit?

2009. okt. 31. 21:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

lébőjtkúra alkalmával ásványvizet, zöldteát és frissen facsart gyümülcslevet ihatsz. Értelemszerűen azért lékúra, mert csak folyadékot lehet magadhoz venni. ha még nem csináltál ilyet, akkor max egy nap legyen amit bevezetsz. Aztán lehet heti egy, és így tovább...

Meg ugye ennek a kúrának az a lényege, hogy tisztuljon a szervezet, ezért nem lehet sem tejet inni, sem levest enni. Csak nullkalóriás vizet és zöldteát ahogy írtam

2009. okt. 31. 21:33
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Van aki léböjtöt vedel, van aki meg bort. Mindkettőt lehet a gép előtt :D
2009. okt. 31. 21:34
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
hát..szerintem a léböjt pont arra való,hogy kitisztuljon az ember..és hát a pörköltlé nem hiszem hogy túl egészséges lenne XD meg mien lehet magában..bleeXD
2009. okt. 31. 22:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is akartam léböjtözni. Csak szédültem meg fájt a fejem, szal megettem fél hambit, és elhatároztam, h naponta 1x eszek egy kicsit. Ez a 3. napom és -3kg. Tökörülök. :) De tényleg, én is meglepődtem, mikor reggel a mérlegre álltam. :):):)
2009. nov. 23. 21:44
 10/13 anonim válasza:

FÚÚ látom,hogy régi kérdés,de hozzá kell szólnom.

mért nem olvasol utána neten??pörkölt léééé????:DDDDD

Rögtön olvasztott sertészsírt egyél.....

2011. máj. 21. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!