Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem, hogy? (bővebb...

Mit kéne tennem, hogy? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
176 cm magas vagyok és 58kg. Szeretnék úgy kb:3-5kg-t fogyni. Na most, elég sokat mozgok(haspad,pilates) enni viszonylag ritkán eszek(puffasztott rizs,túró rudi és narancslé ugy egy nap kb.mert a suli mellett nincs időm rá)csak 7végén eszek nap 2* a szüleimnél. A párom szerint híznom kéne, de sztem épp ellenkezőleg. Valami jó mozgásra vagy diétára volna szükségem. Pajzsmirigy túltengésben szenvedek, tehát a nagy ugrálás/futás kizárt, mert összeesek. Szeretnék belevágni a Master Cleanse diétába is. Erről is szívesen olvasok véleményt.:)
2009. okt. 31. 16:40
 1/5 A kérdező kommentje:

Kép, ha esetleg vki kíváncsi:

[link]

2009. okt. 31. 16:51
 2/5 anonim ***** válasza:
A képből nem sok látszik, de az biztosan, hogy nincs szükséged fogyásra. Ha formásodni szeretnél, csinálj alakformáló tornákat, írtad, hogy pilatesezel az tökéletes erre :)
2009. okt. 31. 17:28
 3/5 anonim válasza:
Sztem is. Egyetértek az előttem szólónak!
2009. okt. 31. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
rubint réka kell neked nem fogyókúra.
2009. okt. 31. 19:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Az új és a Réka napi 20percet nem csinálhatom, megerőltettem magam közben(mert meg tudom csinálni)és az orvos eltiltott tőle. Amúgy is 170alaphangon a vérnyomásom,hát a Rékától meg az egekbe szökött. Ezért írtam, hogy ugrálós/futás nem lehet.Ezért Pilatesezek...
2009. okt. 31. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!