Reggel mivel suliban vagyok viszek t.k kenyérböl 2 szendvicset, egy almát és egy túrórudit, ez olyan 500-600 kcal, 4 kor eszek két zacskós levest ami 200 kcal (1 tasak 100 kcal)
vacsira meg már csak 1 joghurtot + mellé napi 1-2 óra sport! Jó ez ? Ha nem, akkor mi az amiben hibázok ?
A zacskós leves csupa mesterséges sz@r.A túrórudi sem valami nagyszám,magas a kelóriatartalma,de nem értékes táplálék.Akkor már egy banán,az legalább tele van vitaminnal,vagy két alma.A zacsis leves helyett csinálj(csináltass)zöldséglevest,vagy csirke,pulyka kacsa nyaka levest.Sokkal tálálóbb még hús nélkül is.
2009. okt. 31. 14:31
2/13 anonim válasza:
Táplálóbb
2009. okt. 31. 14:31
3/13 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem fognak rám külön főzni, én meg nem akarok olyat enni ami hízlal, amúgy én jól lakok ettől a levestől és rá van írva hogy nem tartalmaz tartósítót és ízfokozót,és ha van itthon olyan ami egészséges akkor inkább azt eszem, viszont ha nincs akkor ilyen levesre kényszerülök :D a túrórudi 109 kcal, azért eszem mert nagyon szeretem az édességet és nem akarom teljesen meg vonni magamtól ..
2009. okt. 31. 14:54
4/13 anonim válasza:
Van benne ízfokozó, hidd el.
Szerintem a zacskós leves helyett ehetnél salátát, vagy zsírszegény túrót, gyümölccsel, ezek nem kerülnek sokba, kész ételek, és még a saját pénzedből is megtudnád venni.
Túró rudit egy héten kétszer egyél csak, az a 109 kcal eléggé számít. Nem valami ápláló kaja...^^
Sok sikert!
2009. okt. 31. 15:46
5/13 A kérdező kommentje:
de ezeket utálom:S semmi ízük nincs, olyan rossz hogy ami egészséges és nem hízlal abból alig van olyan ami tényleg finom is :(
2009. okt. 31. 16:37
6/13 anonim válasza:
A salátának, meg a gyümölcsös túrónak nincs íze? Dehogynem! Ha ki sem próbálod, nem csodálom, hogy nem fogysz. Ha sok zöldségből(paradicsom, paprika, jégsaláta, hagyma, kevés kukorica,akár főtt tojás) csinálsz salátát, meglocsolod egy kis natúr joghurttal, isteni, tápláló vacsorát kapsz, ami jól eltelít!
A túró pedig gyümölccsel olyan mintha a boltban kapható Túróvarázs nevezetű terméket ennéd, csak épp sokkal egészségesebben, kevesebb kcal-val.
2009. okt. 31. 16:41
7/13 anonim válasza:
Napi 50-60 dkg zöldség-gyümölcsöt kell enni, nem egy darab almát. A fehérjéd is kevés. A zacskóleves értéktelen, csak műízesített víz, csak alkalmi étel lehet legfeljebb kéthétben egyszer, nem naponta. Nem főz nálatok senki? Meleg ételt kellene enned: sovány húst és zöldséget. Akár magadnak is elkészítheted. De egyáltalán: 10 fogyókúrázó tiniből 9,5-nek nem kéne fogyókúráznia. Írd meg az adataidat: nem, kor, magasság, súly.
2009. okt. 31. 18:24
8/13 anonim válasza:
Első vagyok.hidd el hogy a zacsis leves nem egészséges.Én csak a kutyának főzöm.Nem tudom hány éves vagy,de ne mond azt,hogy nem tudsz egy zöldség levest,vagy soványhúsból levest főzni,vagy a család nem eszik levest.?Húst is kell enni mert tele van fehérjével,a csirke,vagy a pulyka nagyon egészséges.De az eddigiek alapján te nem egészséges fogyásra alapozol.Egy csomó jó tanács olvasható amit neked írtak,de te nem fogadod meg.Akkor minek kérdeztél,ha a saját fejed után méssz.Én 1400 kalóriás étrenden vagyok,és ebben minden benne van amire a szervezetemnek szüksége van.Már 4 kilótól szabadultam meg,pedig nem vagyok már mai csirke.Döntsd el egészségesen akarsz fogyni,vagy eszed a mesterséges vackokat.
2009. nov. 1. 08:20
9/13 A kérdező kommentje:
bocsi, és köszi a tanácsokat, megpróbálom megfogadni..
156 cm vagyok 52 kg. 15/L
2009. nov. 1. 08:43
10/13 anonim válasza:
18.24 vagyok. Komolyan, már az agyamra megy, amikor normálalkatú tinédzserek fogyókúráznak. Legfeljebb két kiló plusz van rajtad, annak sincs jelentősége, lehet alkati kérdés. Abban a korban vagy, amikor a szervezeted nő, az alakod változik, kialakítja a felnőtt formáját. Ebbe nem szabad beleavatkozni, mert maradandó károkat okozol, ha nem hagyod a szervezetedet a maga útján fejlődni. Annak kell ilyen korban fogyókúráznia, akin 8-10 kg fölösleg van. Az alatti súlytöbbletnél legfeljebb napi egy órát sportolni és kerülni a cukros, zsíros ételeket. De egyébként naponta 4-5-ször változatosan, mindenféle tápanyaggal (fehérje, szénhidrát, zöldség-gyümölcs, levesek) táplálkozni. Legalább napi egyszer főtt étel, terített asztalnál, szép lassan. A szervezetednek meg kell adni, ami neki jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!